Celil Uzun Türk Eğitim-Sen'i ziyaret etti

Celil Uzun Türk Eğitim-Sen'i ziyaret etti

Celil Uzun Türk Eğitim-Sen'i ziyaret etti

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun, beraberinde AK Parti Alaplı ilçe Teşkilatı yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Alaplı’da son yılda yapmış olduğu etkinliklerle eğitim camiasının gözde sendikası haline gelen Alaplı Türk Eğitim Sen’i ziyaret etti. Ziyarette ilçede büyük ölçüde eksikliği hissedilen öğretmenevi ve öğretmenlere yönelik sosyal alanların eksikliği masaya yatırıldı. Uzun, sahilde bir öğretmenevi yapılmasına yönelik çalışma yaptıklarını kaydetti. 
AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Uzun ve beraberinde AK Parti Alaplı ilçe Teşkilatı yönetimi ve belediye meclis üyeleri bu anlamda ilçede son yıllarda etkinlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Alaplı Türk Eğitim Sen Başkanı Soner Arslanoğlu ve yönetimini sendika binasında ziyaret etti. 
Dostane ve sohbet havasında dilek temenni ve geleceğe dair pozitif mesajların verildiği ziyarette konuşan Alaplı Türk Eğitim Sen Başkanı Soner Arslanoğlu, 
Alaplı’nın eğitimde önemli yol kat ettiğini il çapında birinci olduğunu daha iyi yerlere gelebileceğine değindi.
Özellikle minimal milliyetçiliğin bırakılmasını, hangi vakıf hangi cemiyet ya da hangi sendikaya üye olduğu bakılmaksızın vatan aşığı liyakatli insanların yönetici olarak Alaplı’nın insanlarına hizmet vermesi gerektiğinin altını çizen Arslanoğlu, “200’e yaklaşan üye sayısı ile gönlünde vatan sevdası olan meslektaşlarımızla Alaplı’mıza ülkemize hizmet ediyoruz ve bunu severek yaptığımız içinde başarılıyız bunu da yıllardır görüyorsunuz. Özellikle öğretmenleri Alaplı’da tutmak için sosyal tesis öğretmenevi, sinema salonu gibi alanların yapılması gerekiyor. Yüreğinde Türkiye sevdalısı olan meslektaşlarım bu işi aşkla yaptıkları için Alaplı’nın en iyi yerlere gelmesi için var gücü ile çalışıyorlar. Siyasilerde bunu görüp öğretmenleri burada tutmak için çaba harcamalı, ben sendikamızı ziyaret etmenizden dolayı size ve AK Parti ilçe Teşkilatınıza ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun da ilçede bir öğretmenevinin eksikliğini bildiklerini ve bu yönde bir çalışma yaptıklarını belirterek, “İlçemizde faaliyet gösteren bir sendika olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizin elbette kendilerine ait bir mekana ihtiyaçları var. Biz bu yönde bir çalışma içerisine girdik. Sahilde bir yer belirleyerek buraya bir öğretmenevi kazandırmak için çalışma başlattık. İnşallah göreve geldiğimizde ilçemize ve öğretmenlerimize yakışır bir öğretmenevi kazandıracağız. Ben bizleri ağırladığınız için sizin nezdinizde yönetiminize ve değerli üyelerinize çok teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER