Çetin Bozkurt, mazbatayı aldı

Çetin Bozkurt, mazbatayı aldı

Çetin Bozkurt, mazbatayı aldı

31 Mart yerel seçimlerde CHP’den Devrek Belediye Başkanı seçilen Çetin Bozkurt ve meclis üyeleri mazbatasını aldı.
Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde yüzde 44.16 oy oranı ile sandıktan galip çıkan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Abbas Demir’den teslim aldı.Mazbatasını teslim alan başkan Bozkurt,Belediye binası önünde Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt,şöyle konuştu.
Devrekli hemşerilerime bana göstermiş oldukları teveccühe çok teşekkür ediyorum. Bu seçimler ilk önce Devrek’imize ve Ülkemize hayırlar getirmesini C.Allahtan niyaz ediyorum. 5 yılda ilçemizde çok güzel hizmetler yapacağız.Devrek’imizi daha iyi yerlere getirmek için meclis üyeleri arkadaşlarımızla birlikte heyecanla çalışacağız.Bana gönüllerini açan ve bu göreve laik gören Devrek halkına çok teşekkür ediyorum”.dedi.
Konuşmalarının ardından Devrek Belediye sine çıkan Bozkurt,Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci den görevi teslim aldı.Semerci,yeni Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a plaket ve çiçek takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt makamında Devrekli hemşerileri ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.Belediye Başkanlık koltuğuna oturdu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2019, 20:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
H . BAKİ YÜKSEL
H . BAKİ YÜKSEL - 5 yıl Önce

HALKIN BAŞKANI

SIRADAKİ HABER