ÇEVRE BAKANLIĞI'NDAN ZONGULDAK'A ÖDENEK GELDİ

ÇEVRE BAKANLIĞI'NDAN ZONGULDAK'A ÖDENEK GELDİ

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, çevre bakanlığından 2 adet çöp kamyonu, 1 adet vidanjör, 300 bin liralık konteyner alımı ödenek geldi" diyerek Çevre Bakanlığına ve Milletvekillerine de teşekkür etti.

Karaveli, ayrıca 3 köydeki su problemi çözümü için 1.3 milyonluk İller Bankası'ndan 1.3 milyon TL ödenek gönderildiğini ifade etti.

Karaveli, mecliste yaptığı konuşmada, "Geçtiğimiz ay Milletvekillerimiz beni Ankara'ya çağırarak çevre bakanımız ile görüştüler ve bunun akabinde de idaremize 2 adet 13 metreküplük çöp kamyonu, 1 adet vidanjör, 300 bin liralık konteyner alımı ile ilgili ödenek geldi bu noktada ben  noktada müdür arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum onlar da hazırlıklarını yaptılar. Ben Sayın milletvekillerimize alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İdaremize gelen araç gereçler Hayırlı olsun diyorum arkadaşlar."ifadesini kullandı.

Kozlu İl Genel Meclisi üyesi Kerim Yılmaz'ın Oyun park grupları içinde talepte bulunalım teklifi üzerine konuşmasına devam eden İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet karaveli, "Talep etmeye devam edeceğiz"dedi.

Necdet Karaveli, ' Nejdet Koç müdürümüzü tekrar rahmetle anıyorum kendisi 3 tane dosya hazırlamıştı İller Bankası hibe desteği ile ilgili bunlar Eğerci'deki bir su problemimiz vardı Oraya da İller Bankası'ndan 300 bin TL ödenek geldi. Yine Kozlu Sivriler köyünde şebeke ile bir problem vardı Oraya da 500 bin lira ödenek geldi  Alaplı Kasımlı köyünde su problemi için 500 bin lira İller Bankası'ndan hibe destek geldi  bu noktada tekrar milletvekillerimize ve teşkilatımız da teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2021, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER