CHP' de Oral, adaylığını açıkladı

CHP' de Oral, adaylığını açıkladı

CHP' de Oral, adaylığını açıkladı

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Danışmanı, Araştırmacı Yazar Turhan Oral, CHP İl binasına il başkanlığı için adaylığını açıklladı.  İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak Oral, “16 Şubat 'ta yapılacak 37. Olağan Genel Kurulda İl Başkanlığına adayım. Şüphesiz ki önümüzdeki günlerde diğer arkadaşların da adaylıkları netleşecek ve ilçe örgütlerimiz bu gelişmeleri değerlendirecektir.

İl Başkanlığı ve yönetim kurulu İl örgütümüzün üst organıdır. İl yönetim kurulları, ilçe örgütlerimizle birlikte oluşturulur. Önümüzdeki günlerde görüşmelerimizi tamamlayacak , ekip arkadaşlarımızı da açıklayacağız. Türkiye,  ekonomik,  sosyal,  siyasal krizle boğuşuyor. Komşulardaki savaş halinin, Akdeniz'e, Ege'ye yayılması tehtidi var. Insanlar işsizlik,  açlık, yoksullukla boğuşuyor.

Zonguldaklı gençlerimiz göz göre kaçak ocaklarda ölüm riskiyle çalışıyor. Genç arkadaşlarımız hayatlarını kaybediyor. Askerde ve kaçak odaklarda ölenler bizim çocuklarımız.Türkiye yönetilemiyor. Türkiye'nin CHP'ye , CHP iktidarına ihtiyacı var. Zonguldak ise tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. 40 yıldır demokrasi mücadelesinin içerisindeyim bizim kuşak ağır bedeller ödedi.

Bizden sonrakilere daha güzel bir Zonguldak ve Türkiye bırakma mücadelemiz devam ediyor. Turhan Oral olarak her zaman CHP'nin iktidar olması için sahada çalıştım bu kez benden büyük bir sorumluluk almam istendi. Onun için buradayım ve önemli olan kişilerin değil partinin kazanmasıdır. Zonguldak ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2020, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER