CHP'den Hamdi Uçar açıklaması!

CHP'den Hamdi Uçar açıklaması!

CHP'den Hamdi Uçar açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, Zonguldak Milli Eğitim il Müdürü Pervin Töre’yi eleştirdi. Töre’nin Ak Parti 3.sıra Milletvekili adayı Hamdi Uçar ile fotoğraf çektirdiğini belirten Başkan Zaman, kendisine CHP’nin kadın adayları ile fotoğraf çektirebilecek mi? Sorusunu yöneltti. 
Diğer taraftan Ak Parti’nin Amasra ve Armutçuk’ta bulunan birkaç sahanın satılarak TTK’nın küçültülmeye zorlandığı iddiasında bulunan CHP’li Zaman, işçi sayısının daha aşılara düşürülmek suretiyle vakti zamanı gelince TTK’nın kapatılacağının altını çizdi.
“HAMDİ UÇAR’LA FOTOĞRAF ÇEKİNDİ”
Zonguldak Milli Eğitim İl Müdürü Pervin Töre’yi eleştiren Başkan Zaman, “Sayın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, ne hikmetse AK Parti Milletvekili adayı Hamdi Uçar ile beraber bir yerde poz veriyor, fotoğraf çektiriyor. Ben Sayın Töre’ye şunu diyorum. En azından bizim birinci, ikinci, üçüncü sırada ki erkek arkadaşlarla değil de dördün ve beşinci sırada kendi hemcinsleri var onlarla poz vermek ister mi acaba? Kendileri hemcinsi olan CHP’liler ile poz vermek ister mi?” dedi. 
“TTK KAPATILMAK İSTENİYOR”
Amasra ve Armutçuk Müesseselerinde bulunan maden sahalarının bir kaçının satılacağı iddiasında bulunan CHP Merkez ilçe başkanı Fikret Zaman, “Diğer taraftan şunu da belirtmek istiyorum ki TKK hızla çöküşe gidiyor. TTK, AKP tarafından çökertildi. Dolayısıyla Zonguldak yok edilmeye çalışılıyor. Şimdi diğer bir ayağı Amasra ve Armutçuk’ta birkaç tane sahanın satılması söz konusu. Bu ne demektir? Amasra ve Armutçuk Müessesesinin önüne geçiyorlar. Yani buraları kapatmak istiyorlar. Yani küçük müesseseler kapatılarak kala kala 3 müessese kalacak. İşçi sayısı düşecek 4 binlere. Ve istedikleri rakama gelince TTK kapatılacak” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 20:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasin ışık
Yasin ışık - 6 yıl Önce

Zonguldak milletvekili Sayın Özcan ulupınar Milli Eğitim müdürlüğünü ziyaretinde bir fotoğraf çektirme işler fakat Hamdi uçarla bir fotoğraf ben göremedim

SIRADAKİ HABER