CHP Heyetinden Akdemir'e ziyaret!..

CHP Heyetinden Akdemir'e ziyaret 

CHP Heyetinden Akdemir'e ziyaret!..

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ve Parti Meclis üyesi Semra Dinçer, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir: "Genel merkezimizin çalışmaları içerisinde değerlendirecek konu üzerine gelmişlerdir. Bu güzel birliktelik her zaman hem partimiz adına hem de ülkemiz adına çok önemlidir. Bizim kendi içimizdeki birlik dileğimiz partimize yakışır şekilde devam ediyor. Partimiz var olduğu sürece de böyle olacaktır. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. 


Parti Meclis üyesi Semra Dinçer’de; “Genel merkezin yerel yönetimlerin hayır çalışması kapsamında buradayız. Zonguldak halkının, kamuoyunun belediyeden neler beklediğini nasıl bir profil görmek istediğini yerel yönetimlerden beklentilerini öğrenmek adına buradayız. Zonguldak İlçelerinin ve beldelerinin belediye başkan aday adaylarıyla bir mülakat yapacağız. Genel bir kamuoyu araştırması içerisinde olacağız. Zonguldak için en iyisi neyse bunun için burada istişareler yapacağız” dedi. 


CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin’de şu ifadeleri kullandı;
“ partim adına belediye başkanımıza belediyecilik anlamında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin her yerinde CHP’li belediyeler halkımıza hizmet için en güzel örneklerini sergiliyorlar. Ben de CHP’li vekil olarak Sokak’ta vatandaşın yüzünün gülmesindan dolayı ben de memnun olmuş durumdayım. Genel merkezin çabası bu başarıyı daha ne kadar arttırabiliriz bu temaslar üzerine buradayız.”

Belediye başkanı Muharrem Akdemir tarafından Balıkesir milletvekili Fikret Şahin ve Parti Meclis üyesi Semra Dinçer’e Zonguldan simgesi olan madenci heykeli hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER