CHP KİLİMLİ İLÇE BAŞKANI SARIAL: "UMUTSUZLUK ARTIYOR"

CHP KİLİMLİ İLÇE BAŞKANI SARIAL: "UMUTSUZLUK ARTIYOR"

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle toplumda umutsuzluğun daha da arttığını ifade etti.

Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle toplumda umutsuzluğun daha da arttığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli ilçe başkanı Erol Sarıal şunları ifade etti:

"Kilimli'nin bütünü için, Merkez, Muslu, Çatalağzı ve Gelik Belediye sınırları ve de 4 tane köyümüz var. Burada gördüğümüz bizim toplumda bir umutsuzluk olduğudur. Toplumun hükümetin pandemi sürecinde yavaşlayan ticaretin, sanayinin, esnafların sorunlarını çözeceğine olan inançsızlığı var. Bir umutsuzluk görüyoruz. Bunun tabii biz ancak bir seçim süreci ile aşılabileceğini, genel seçim süreci ile aşılabileceğini düşünüyoruz. Genel merkezimize zaten bu yönde çağrılar yapıyor erken seçime gidilmesi için. Çünkü sorunlar biriktiğinde hükümete ekonomik politikaları, uluslararası politikada güven yoksa o ülkede artık güvensizlikten dolayı işler düzelmez. Faizler artıyor, dolar- euro yükseliyor, diğer argümanlar artıyor, sanayinin göstergesi olan borsanın çöktüğünü görüyoruz. Bunu ancak biz bir seçim süreci ile atlatabiliriz bir hükümet değişikliği ile diyoruz. Kilimli'de de böyle bir umutsuzluğu görüyoruz"

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2020, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER