CHP'Lİ DEMİRTAŞ VE YAVUZYILMAZ'DAN ZTSO'YA ZİYARET

CHP'Lİ DEMİRTAŞ VE YAVUZYILMAZ'DAN ZTSO'YA ZİYARET

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunun toplantı konukları Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz oldu. Milletvekillerine CHP İl Başkanı Murat Pulat ile Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun eşlik etti.

Toplantının başlangıcında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından Zonguldak Ekonomisine yönelik bilgiler verildi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından takip edilen ; İlçe Bazlı Teşvik Sistemi, Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgesi ön fizibilite çalışmaları, Batı Karadeniz Projesi ( BAKAP ) , Kömüre Giden Demir Yolu Turizm Projesi, Filyos Vadisi Projesi, Rödevanslı Saha İşletmeciliği konuları ele alınarak detaylı bir şekilde görüşüldü. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir katılımlarından duyduğu memnuniyeti belirterek Milletvekillerine teşekkür etti. İlimiz Ekonomisine, İstihdamına yönelik olarak yaptığımız çalışmalarda hem Ünal Demirtaş Milletvekilimizden hem de Deniz Yavuzyılmaz Milletvekilimizden destek gördük, kendilerine katkıları için teşekkür ediyorum dedi. Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’da davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek , Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının Zonguldak’ın Ekonomisinin büyütülmesi, istihdamın arttırılmasına yönelik projelerine destek vermekten mutlu olduklarını, bu desteklerin devam edeceğini ifade ettiler.

Hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz ile CHP İl Başkanı Murat Pulat ve Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından uğurlandı.



 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER