CHP mevcutlarla mi devam edecek

CHP mevcutlarla mi devam edecek

CHP mevcutlarla mi devam edecek

CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Mart 2019 yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday adayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki günlerde genel merkez tarafından anket çalışmasının yapılacağını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belediye başkanları ile bir araya gelerek çalışmalarını dinleyeceğini söyleyen Güney, öte yandan genel merkezin başarılı olan mevcut başkanlarla seçime gidilebileceğini de sözlerine ekledi.

‘GENEL MERKEZİMİZ ANKET YAPACAK’

Seçim çalışmalarını değerlendiren CHP İl Başkanı Hakkı güney: “Kdz. Ereğli’de bir arkadaşımız aday adayın olduğunu açıkladı fakat bize ulaşan bir başvuru yok. Zonguldak’ta ki çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımızın mevcutta olan başarılı belediye başkanlarımızla önümüzdeki yerel seçimlere onlarla devam edeceğimiz önünde fikir alışverişinde bulunduk. Genel Merkezimizin de bir yaklaşım biçim var. Onun için burada genel merkezimiz tarafından anket çalışması yapılacak. Anket çalışmalarından sonra genel merkezimiz kararı verecek. Ekim ayında 81 İl Başkanının katılımıyla söyleşi olacak, ardından vekillerimiz kamp yapacaklar” dedi.

‘AKILLA DVRANIP HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR’

Mahallelerle çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Güney: “Kurumsal bir kaos yaşadık ve üzerimizden attık. Bazı insanlar bu konuda çekimser gibi görünüyorlar ama siyaseti takip ediyorlar. Merkezde bizim oy oranı farkımız var. Bizim akıllı davranıp hareket etmemiz gerekiyor. Bizim artık yaptığımız çalışmalarda nasıl hizmet edebiliriz projesiyle hareket etmemiz lazım. Mahallelerimizi geziyoruz, halkın isteklerini dinliyoruz. Belediye Başkanımızla da bir araya gelip eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Mevcut olan belediyelerimizin hepsinde bu çalışmayı yapıyoruz. Birlik içinde çalışıp belediye sayımızı arttırmak istiyoruz” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER