CHP’de Alkışlar Şanal’a

CHP’de Alkışlar Şanal’a

CHP’de Alkışlar Şanal’a

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, adaylığının kesinleşmesinin ardından CHP milletvekilleri ile birlikte ilk ziyaretini Merkez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

FİKRET ZAMAN: ‘ŞENOL ŞANAL’IN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR’

CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman şöyle konuştu: “Resmi olarak müracaat yapan 3 tane adayımız vardı Merkez İlçe olarak adaylarımızın arkasında durduk Şenol Şanal’ı genel merkezimiz onayladı ve Belediye Başkan adayımız Şenol Şanal oldu başımızın üzerinde yeri var hep birlikte yola çıkacağız. Zonguldak olarak Mustafa Kemal’in çizdiği yolda ilerleyerek daha güzel ve yaşanabilir Zonguldak için Belediye Başkanımız ve vekillerimizle birlikte çalışacağız.”

BÜLENT KANTARCI: ‘DOĞUM SANCILI OLDU AMA ÇOCUK SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH’

Seçimde başarılı olacaklarını söyleyen Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Bülent Kantarcı: “Merkezde doğum sancılı oldu ama çocuk sağlıklı olur inşallah hep beraber çalışıp Zonguldak’ı İzmir’in önüne geçireceğiz” dedi.

DENİZ YAVUZYILMAZ: ‘BELEDİYE TECRÜBESİ OLAN ADAYIMIZ ŞENOL ŞANAL’DIR’

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’da şöyle konuştu: “Anketler ve şehrimize gelen heyet ve sizlerin görüşleri ile ince eleyip sık dokuyarak adayımızı belirledik. Bütün adaylarımız birbirinden deneyimli ve tecrübeliydiler hepsine teşekkür ediyorum, adaylarımızın içinde hem mühendis olan hem de Belediye tecrübesi olan adayımız Şenol Şanal’dı genel merkez de bu doğrultuda adayımızı Şenol Şanal olarak belirledi.

Demokrasinin zor işlediği ülkemizde demokrasinin işlediği tek parti olarak demokratik bir karar verdik. Önümüzde çok güzel bir örnek Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı’nın da bize yol göstereceğine destek vereceğine inanıyoruz.

Belediye Başkan adayları içinde hem mühendis olan hem de belediye yönetimini bilen tek aday Şenol Şanal’dır. Bu yüzden adayımıza güveniyoruz ve yine Zonguldak’ta CHP bayrağını her zaman olduğu gibi yine en tepeye dikeceğiz. Önce yerel seçimler sonra iktidar.”

ÜNAL DEMİRTAŞ: ‘UZUN BİR SÜREÇTEN SONRA ADAYIMIZI BELİRLEDİK’

Uzun bir süreçten geçildiğini söyleyen CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş: “Uzun bir süreçten sonra adayımızı belirledik. MYK’dan Ali Uzun çıkmış olsa da parti meclisinin kararı Şenol Şanal olmuştur. Değerli belediye başkanımız Muharrem akdemir 8 yıldır güzel işler yapmıştır bütçenin elverdiği imkanlar dahilin de çalıştı fakat belediye başkanlığı bir bayrak yarışıdır bayrak Muharrem Akdemir’den Şenol Şanal’a geçecek kavga günleri geride kaldı birleşme günlerine geldik gün birleşme günüdür 16 yıldır yapılan yanlışlara CHP iktidarı dur diyecek.”

ŞENOL ŞANAL: ‘KENTTE İŞSİZ, AÇ KİMSE KALMAYACAK’

Son olarak konuşan CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal: “İşimiz zor ama teşkilatımız güçlü hem sizlerin sevgisi ile meclis üyesi olarak hem de başkan yardımcısı olarak şehrimize hizmet ettim kuruma gözlemci olarak girdim ikinci ayda laboratuvarcı üçüncü ayda rapor yazan birisi oldum çıktım hep söylerim buraya gelirken röntgen cihazıydım üç ayda emar oldum çıktım çok güzel projelerimiz ve güçlü ekibimizle,  sizin sevginiz ve desteğinizle başaracağız.

Belediyecilik sosyal anlamda faaliyet gerektiren bir iş. Sosyal belediyeciliği Zonguldak'ta en üst seviyeye getireceğiz.İnsanları kültüre doyuracağız. Belediye Kültür Merkezi'ni Nazım Hikmet Kültür Evi yapacağız. Kentte işsiz, aç kimse kalmayacak. Bayrağı alarak Zonguldak’ı daha güzel günlere taşıyacağız.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER