CHP’den kurultay delegesi açıklaması!

CHP’den kurultay delegesi açıklaması!

CHP’den kurultay delegesi açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak il başkan Vekili Hakkı Güney, CHP’nin Kurultay sürecini değerlendirdi. Güney, CHP Zonguldak’ta kurultay delegelerinin herhangi bir imza kampanyası içinde olmadıklarını dile getirerek, “Zonguldak'taki Kurultay delegesi arkadaşlarımıza geleceğiz şu anda arkadaşlarımıza herhangi bir işin içerisinde olmadıklarını görüyorum. Arkadaşlarımız (delegeler) bekleme ve ortak bir karar noktasında birleşirler herhalde onun içinde tabi onların adına da konuşmam olmaz. Herkesin kendi Fikri vardır, İlerleyen zamanda göreceğiz” dedi.
“BİR İŞİN İÇERİSİNDE DEĞİLLER”
Güney yaptığı kurultay açıklamasında, “Kurultayı ilgili söyleyeceğimiz şu anda arkadaşlar imzalarını topluyor. Kaç imza verildiği konusunda herhangi bir şey söyleyemeyeceğim. İki tarafta ayrı bir rakam telaffuz ediyor. Şimdi eğer bu iş gerçekleşecek ve bu Kurultay sürecinde bu imzalar toplanır toplandıktan sonra Genel merkeze teslim edilir. Ondan sonra genel merkez kararını verir. Zonguldak'taki Kurultay delegesi arkadaşlarımıza geleceğiz şu anda arkadaşlarımıza herhangi bir işin içerisinde olmadıklarını görüyorum. Arkadaşlarımız (delegeler) bekleme ve ortak bir karar noktasında birleşirler herhalde onun içinde tabi onların adına da konuşmam olmaz. Herkesin kendi Fikri vardır, İlerleyen zamanda göreceğiz” dedi. 
“TAVRIM KILIÇDAROĞLU’NDAN YANADIR”
Yoluna Kılıçdaroğlu ile devam edeceklerini belirten Başkan Güney, “ben yola genel başkanına çıktım. Tabii ki tavrımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanadır ve Kemal Kılıçdaroğlu ile beraberim” ifadelerini kullandı.  Belediyelerde farklı görüşlerde çıkabilir ve ortak karar alınması yönünde bu konuda hiçbir konuda konuşulmadı şu ana kadar. Şu ana kadar bir değerlendirme yatmadı ve delegeler Kendi öz ve iradeleriyle bu işin takibini yapacaklardır.
“BAŞKAN KİM OLURDA DESTEK VERMEYE DEVAM EDERİZ”
Henüz belirlenemeyen CHP Zonguldak il Başkanlığı konusunda da açıklamada bulunan Güney, “Genel merkezimizin bir takdiri vardır. Biz genel merkezimiz ne görev verirse layıkıyla yaparız. Başkan kim olursa olsun destek veririm. Bana ne görev düşerse layıkıyla yaparım. Sonuç itibariyle genel merkezin takdirini bırakıyoruz” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2018, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER