Cihan, 'Başkanımın yanındayım'

Cihan, 'Başkanımın yanındayım'

Zonguldak 1966 Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Asbaşkan Tayfur Demir ve  gazetecilerle bir araya geldi. 

Yapılan kahvaltı sonrasında açıklama yapan Cihan,” Herkes takımına sahip çıksın. Herkes Altay maçına da gelsin. Altay maçıyla yeni bir sayfa açalım. İnanıyoruz ki bu takım küme düşmeyecek. Amacımız bu olsun. Bizim derdimiz de sevdamız da Zonguldak Kömürspor.  Ben 1983’den beri Zonguldakspor’un maçlarına gidiyorum. Zonguldakspor ile ilgili olan her şeyde ben varım. Başkanımın da yanındayım. Başkanımız ne yaparsa onu her zaman destekleyeceğimi buradan belirtiyorum”dedi.

Caner, “Ortada kötü giden bir süreç yok. Maddi konuda kimseden gizlimiz saklımız yok. Bizim amacımız üzüm yemek. Maksat bağcıyı dövmekse, zaten ben bu işi yapmam. Bu kentin insanının yüzü gülsün istiyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren bunu yapmaya çalıştık. Göreve geldiğim gün daha çok dedikodu ve konuşan kişi vardı. Eleştiri daha çoktu. Ha düştü ha düşecek derlerken biz şampiyon olduk. Valimiz, teknik heyet, yönetim, belediyemiz ve emniyetimiz el ele erdik bugünlere geldik. Son maçta istenmeyen bazı olaylar oldu. Sanki takım dibe çakılmış, trilyonlar saçılmış, alınan futbolcular trilyonluk ve oynamamış gibi.Elimizdeki imkânlar dâhilinde en iyi kadroyu kurduk. Son maçta her zaman rehavet vardır. Bu maçta öyle olmasın diye motive etmeye çalıştık. En iyisini yapın dedik”dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER