ÇİLE TRAFİK ÇİLE !

ÇİLE TRAFİK ÇİLE !

Zonguldak Milli Egemenlik Caddesi üzerinde birkaç gün devam eden asfalt çalışması nedeniyle, zaten yetersiz olan araç trafiği tamamen felç oldu.

Şehir Merkezi-AVM hattı başta olmak üzere, Gazipaşa Caddesi, Soğuksu, Müftülük mevkilerinde uzun konvoylar oluştu. Şehir Merkezi-AVM hattında ulaşım aksamalı olarak yapılabildi. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde "çile" haline dönüşen trafik akışı, yağışlı hava nedeniyle asfalt çalışmasına ara verilmesinin ardından normale döndü.

TRAFİK ALTYAPISI YETERSİZ ARAÇ SAYISI ÇOK FAZLA

Zonguldak şehir trafiğinde yaşanan sorunlar trafik altyapısının çok yetersiz oluşundan kaynaklanıyor. Buna karşın özel araç sayısının çok fazla oluşu ve ağır tonajlı araçların şehir içinde seyretmesi trafik akışını engelliyor. Çevre yolu ve alternatif yolları bulunmayan il merkezinde hergün yaşanan trafik çilesi, asfalt çalışması ile birlikte had safhaya yükseldi.

TRAFİK EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri asfalt çalışması boyunca yoğun mesai harcadı. Trafik akışını sağlamak üzere trafik polislerinin sayısı arttırıldı, trafik ekipleri, özellikle trafiğin kesintiye uğradığı noktalarda sürekli görev başında bulundu.

Uğur Mumcu Kavşağı, AVM güzergahı, Gazipaşa Caddesi ve Soğuksu semtlerinde görevli trafik ekipleri yoğun çaba harcayarak trafik akışını düzenlemeye çalıştı.

İl Merkezinde yaşanan trafik çilesine ilişkin görüşlerini açıklayan vatandaşlar, " Yol yok, araba çok, sorun bundan kaynaklanıyor" şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER