Çınar hibeler için düğmeye bastı

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Başkanlığında, girişimcilere, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlarımı hibe, kredi ve yatırım desteği sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla “Çalışma Toplantısı” gerçekleştirildi.

Çınar hibeler için düğmeye bastı

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar  Başkanlığında, girişimcilere, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlarımı hibe, kredi ve yatırım desteği sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla “Çalışma Toplantısı” gerçekleştirildi.  

Zonguldak Valiliği bünyesinde oluşturulan Proje İzleme ve Değerlendirme Ofisi (PRO-ZON)tarafından düzenlenen toplantıya Orman Bölge Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı  ile Zonguldak Mikrofinans Şubesi temsilcileri katıldı.

Yapılan toplantıda değişik kuruluşların verdiği hibe,kredi ve desteklerin vatandaşa tanıtılması, daha iyi duyurulabilmesi ve yararlandırma konusunda yapılabilecekler değerlendirildi. 9 Ekim 2017 tarihinde genişletilmiş bir toplantının daha yapılmasına ve akabinde ilçelerde vatandaşı bilgilendirme çalışmalarına başlanılmasına karar verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER