'Çocuk bakım elemanı yetiştirme' kursu yılsonu sergisi

"Çocuk bakım elemanı yetiştirme" kursu yılsonu sergisi açıldı

'Çocuk bakım elemanı yetiştirme' kursu yılsonu sergisi

Zonguldakın Kilimli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Zonguldak İş-Kur Müdürlüğü ile iş birliğinde açılan ‘Çocuk bakım elemanı yetiştirme kursu yılsonu sergisi açıldı.
Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Zonguldak İş- Kur Müdürlüğü ile iş birliğinde açılan çocuk bakım elemanı yetiştirme kursu yılsonu sergisi yapıldı. Çocukların yapabileceği karton eva elişi kâğıdından süsler, kartlar ve eğitici kitapların sergilendiği sergiye Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, Zonguldak İş-Kur İl Müdürü Gönül Demirsu, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Halk Eğitim Müdürü Kenan Bayrak, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, Kurs eğitmeni Reva Aydın, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Katılımın yoğun olduğu serginin açılışını Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, İş- Kur il Müdürü Gönül Demirsu ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman yaptı. Açılışın ardından davetliler el emeği eserleri inceledi.
İş- Kur il Müdürlüğü bu kursa gelenlere günlük ücret öderken, kurs yaklaşık 7 buçuk ay sürüyor. Kurs sonunda kursiyerler aldıkları sertifikalar ile çocuk bakıcılığı ve okul öncesi sınıf ablası olarak iş bulma imkânı yakalıyor.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER