Çocukların anlamlı hediyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Çocukların anlamlı hediyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Çocukların anlamlı hediyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ve Zonguldak İli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yaz döneminde düzenlenen Satranç Kursu Öğretmen Hayati Çelik nezaretinde personel çocuklarının katılımıyla gerçekleşmişti.
Eğitim sonunda düzenlenen turnuvada dereceye giren birinci Hikmet Eraslan, ikinci Tamer Komşucu ve üçüncü Recep Emre Ertekin’e Engelliler Derneğiyle işbirliğinde çocuklara istekleri doğrultusunda ihtiyaç sahibi kişilere vermeleri için Tekerlekli Sandalye hediye edilmişti. 
Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı ile Bölge Müdürlüğü çalışanları, Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas ile dernek üyeleri ve ailelerinin katıldığı bir etkinlik düzenlendi. Hediye edilen tekerlekli sandalyeler Çatalağzı Beldesinde yapılan etkinlikle dereceye giren çocuklar tarafından sahiplerine verildi. Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı yaptığı konuşmada Satranç kursu sonunda yapılan bu etkinliğin farkındalık oluşturmak açısından anlamının büyük olduğunu belirtti. Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’ya teşekkür ederek plaket takdim etti.
Öte yandan, etkinlik kapsamında Bölge Müdürlüğü personeli ile Çatalağzı Engelliler Derneği takımı keyifli bir futbol maçı yaptı.
Dereceye giren çocuklar Satranç Turnuvasında kazandıkları başarı ile kendilerine hediye edilen Tekerlekli Sandalyeleri ihtiyaç sahibi kişilere vererek, sevinirken sevindirdiler, paylaşarak mutlu oldular.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER