Çolakoğlu: Ulu Önderimizi saygı ve rahmetle anıyoruz'

Çolakoğlu: Ulu Önderimizi saygı ve rahmetle anıyoruz'

Çolakoğlu: Ulu Önderimizi saygı ve rahmetle anıyoruz'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde saygı ve rahmetle andığını söyledi.
Milletvekili Çolakoğlu: “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.
Cumhuriyetimizin banisi, büyük devlet adamı, büyük komutan, çağdaşlığın, bilimselliğin, aydınlığın ve gelişmenin öncüsü olan Atatürk yaptıklarıyla, sözleriyle ve davranışlarıyla sadece milletimize değil tüm dünya milletlerine örnek olmuştur.
Millet olarak bizlere düşen görev ise büyük bedeller ödenerek kurmuş olduğu Cumhuriyetimizi, sonsuza kadar yaşatmak ve ülkemizi, hedef olarak göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için 2023-2053 ve 2071 hedeflerine birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER