COŞKUN'DAN KİRA İNDİRİMİ ÇAĞRISI...

COŞKUN'DAN KİRA İNDİRİMİ ÇAĞRISI...

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, pandemi döneminde mali kriz içine giren esnafın artık kiralarını bile ödeyemez hale geldiğini belirterek mülk sahiplerine kira indirimi yapması çağrısında bulundu.
Esnafın yüksek kira altında ezildiğini belirten Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, " Esnaflara böyle bir günde destek olunmayacakta ne zaman olunacak. Mekan sahiplerine şunu söylemek istiyorum kiralarını yüzde 25-50 arasında kendi imkanları ölçüsünde kendilerini sıkıntıya sokmayacak şekilde esnaflara kolaylık sağlamalarını, indirim yapılmasını talep ediyoruz." dedi.
Mülk sahiplerinin Ramazan'ın feyzinden yararlanmasını isteyen ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun, mülk sahiplerine şu şekilde seslendi:

"Özellikle bu konuda devletimizin yani kamunun kiracısı olanlara zaman zaman 3 ay ve 6 ay arası erteleme veya kirada indirim veya hiç almama gibi farklı düzenlemeler yapılıyor. Şimdi mülk sahipleri de; Allah razı olsun yani içlerinde kolaylık gösterenler var 1 ay 2 aylık kiralarını almayanlar var, yüzde 20-50 arası kirasını indirenler var ama bunlar bir elin parmağını geçmeyecek kadar azdır.
Buradan şunu söylemek istiyoruz. Esnaflara böyle bir günde destek olunmayacak ta ne zaman olunacak. Mekan sahiplerine şunu söylemek istiyorum kiralarını yüzde 25-50 arasında kendi imkanları ölçüsünde kendilerini sıkıntıya sokmayacak şekilde esnaflara kolaylık sağlamalarını, indirim yapılmasını talep ediyoruz. Yani gün bugündür. Mülk sahipleri bu arkadaşlarımızın sırtlarından yıllarca ekmek yediler ailelerini geçimini sağladılar. Esnaflarımızın bugün de desteğe ihtiyaçları var. Ben özellikle mülk sahiplerinin Ramazan'ın feyzinden yararlanmasını istiyorum. Mutlaka yardımlaşmayı ve bayram sevincini bu vesile ile birlikte yaşamayı diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandas
vatandas - 3 yıl Önce

siz niye bu işe giriyorsunuz, mal sahibi isterse olur, her işe illede bişey diyeceksiniz

SIRADAKİ HABER