CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI SAADET ORUÇ ZONGULDAK'TA...

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI SAADET ORUÇ ZONGULDAK'TA...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, bir dizi temasta bulunmak üzere Zonguldak’a geldi. 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’un Zonguldak temasları, Zonguldak Valiliği ziyareti ile başladı. Oruç, beraberinde AK Partili ana kademe il teşkilat yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette, bir süre Vali Mustafa Tutulmaz ile görüştü.

Oruç, ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçti. Burada İl Başkanı Zeki Tosun tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı başdanışmanına, İl Başkanı Tosun tarafından günün anısına hediye takdiminde bulunuldu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sabırsızlıkla Cumhurbaşkanımızın Zonguldak’a gelmesini bekliyoruz. Saadet Hanım siz bizim her zaman destekçimiz oldunuz. Sıkıştığımız zaman zaten sizi arıyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Oruç da, hükümetin Zonguldak’ta gayet güzel çalışmaları olduğunu belirterek, “Ben de Zonguldak’ın, Ereğli’nin evladı olarak, zaman zaman çocukluğumun geçtiği yerlerde ziyaretlerde bulunuyorum. Tabii ki önemli projeler var. Onları da, Cumhurbaşkanımızın verdiği sözleri de takip etmeye çalışıyorum. Tekrar hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Oruç, AK Parti ve Valilik ziyaretlerinin ardından Zonguldak Belediyesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğüne de ziyarette bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2021, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER