CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI YAYINDAN SESLENDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI YAYINDAN SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı video konferans ile bağlandığı AK Parti Zonguldak 7’inci Olağan Kongresi Site Spor Salonu'nda yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak Kongresinde konuşmasında şunları söyledi:

Kongre salonuna canlı video konferans ile bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Zonguldak 7. Olağan kongremizin hem Zonguldak’a hemde Ülkemize hayırlar getirmesi dileğiyle sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Temizlik, mesafe ve maske kurallarına riayet ederek gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Kongrelerimizi demokrasi şölenlerine çeviren kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bizim siyasetimizi temelinde nesilden nesile gelen büyük bir dava vardır. Bu davanın mayasında milletimize ve ülkemize hizmet etmek vardır. AK Parti kadroları hep bu anlayışla gece gündüz çalışmıştır. Partimize verilen hizmetlerin vermiş olduğu maneviyat bizlerin ana unsurudur. Partilerimizin tüm kademelerinde verimli çalışmalar bekliyoruz. AK Partinin ülkemizi kalkındırma ve milletimizin refah seviyesini artırma anlamında destek verecek herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Partimizin 18 yıldır kesintisiz iktidar olmasının ana unsuru milletimizin kendini bu çatı altında olduğunu görüyoruz. Gittiğimiz her yerde bizleri canı pahasına sevmesine neden olan bu kutlu yürüyüşümüzü yürüteceğiz. Bu anlamda da 2023 seçimleri çok büyük önem arz etmektedir. Kapısını çalmadığınız derdini dinlemediğiniz insan kalmasın. Ülkemizin değerlerine saldıranlar asla boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Kazanımlarımızı korumak için sürekli teyakkuzda bulunmak zorundayız. Çocuklarımıza, büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için daha çok çalışmamamız gerekmektedir. Bu süreçte, Rabia’mıza daha sıkı sarılmak zorundayız. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diye ifade ettiğimiz Rabia’mız geleceğimize güvenle bakabildiğimiz tek temel unsurumuzdur. 

Ülkemizin geçtiği süreç malumdur. Kinleri hırsları ve karanlık tavırları ile hareket edenlerin planlarını yerle bir edeceğiz. Bugüne ne kadar yaptıysak milletimizle beraber yaptık. Ne başardıysak sizlerle birlikte başardık. 2023 hedeflerimize sizlerle birlikte ulaşacağız. Her vatandaşımızın kapısını çalarak onların isteklerini dinleyerek kalplerinde yer edinin. 18 yıllık iktidarlarımız döneminde çeteler, farklı odaklarının tüm saldırılarına rağmen iman varsa imkanda var diyerek yolumuzdan geri dönmedik. Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden herkesi kucaklamaya çalıştık. Kutuplaştıran değil, kucaklaştıran bir kadro oluşturduk. Kendinize inanıyorsanız güçlüsünüz ilahi söylemi kendinize rehber edin. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışı ile hareket bir partiyiz. 18 yılda girdiğimiz tüm seçimlerde alnımızın akıyla çıktık. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayanları sadece 18 yılda yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Terör örgütleri ile mücadele başta olmak üzere dostlarımızla birlikte tüm mağdur insanlığa rağmen hedefimizden şaşmadık. Biz ne diyorsak karşı çıkan ve sadece muhalefet etmek için konuşanlara milletimiz itibar etmiyor. Zonguldak Sondaj çalışmalarımız devam ediyor. Çok farklı bir yola girdik. Şimdi Zonguldak’ta denizin dibinde sondajlama çalışmamamız devam ediyor. Bugün ülkemizin yükselmesi adına çalışmaya devam ediyoruz. CHP’nin başındaki zatın partisindeki arkadaşlarını kapı dışarı atarak tek adamcağız olarak diktatörlük yapmaktadır. Çarşamba günü millete seslenişimi takip edin. O gün birçok müjdeyi vereceğiz. Gençlerimizi kullanarak bir yere varamayacaklar. Sokak siyasetini yapanlar kaybedecekler. Ha CHP ha HDP hiçbir farkı yok. Aynı olan bu iki partinin gençleri karanlığa sürüklemesine izin vermeyeceğiz. Bu duygularla kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER