DANAAĞZI TABİAT PARKI TURİZME KAZANDIRILIYOR

DANAAĞZI TABİAT PARKI TURİZME KAZANDIRILIYOR

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Zonguldak’ta ve Batı Karadeniz Bölgesinde sektörel çeşitliliğin sağlanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ‘’ Danaağzı Tabiat Parkı ‘’ saha incelemesi 07.11.2020 Cumartesi günü yapıldı.

Saha incelemesi ile ilgili organizasyon ve ev sahipliğini Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yaptı. Danaağzı Tabiat Parkı saha incelemesine Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile Doğa Koruma Milli Parklar İl Şube Müdürü İdris Tetik, Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay The Green Park Hoteller Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Üstündağ, Roof 264 Hotels ve My Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüce, Navitas Spa Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ergün, Nisan Banket & Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tatar, Merter Park Otelcilik Beril Tekstil Yılmaz Efe Otelcilik Direktörü Adil Ceylan, Kalyon Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Kalyoncu, Continent Luxury Suites Hotel Sakarya Hasan Mert İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Mert, Çaycuma Otel Perla yatırımcısı Sercan Durası Zonguldak TURSAB İl Temsilcisi Vahdettin Velioğlu katıldı. 

Danaağzı Tabiat Parkı saha incelemesi sonrasında, katılımcılar ilk gün yerel tarihçi Ekrem Murat Zaman rehberliğinde Maden Müzesi ve Türkiye Taş Kömürü ( TTK ) eğitim ocağını gezdiler.

İkinci gün ise Filyos Kalesi ve Antik Kent katılımcılara gezdirildi. Saha inceleme ekibi Zonguldak’ın Turizm potansiyelinden çok etkilendiklerini belirterek Danaağzı Tabiat Parkının Zonguldak ve Ülkemiz turizmi için çok önemli bir değer olduğunu ifade ettiler.

Programla ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ; İlimizde sektörel çeşitliliğin sağlanmasına ve bölgemizin kalkınmasına katkı vermek adına birçok çalışma yapıyoruz. Danaağzı Tabiat Parkı çalışmamızda bunlardan biri. Davetimize katılarak projemize katkı veren yetkililer turizm alanında dünyada söz sahibi olan kişilerdir. Başta, organizasyonda da katkısı olan Muhammet Murat Cüntay olmak üzere katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Danaağzı Tabiat Parkı ‘da İlimizin önemli turizm merkezlerinden biri olacak dedi.     

Başta Organizasyonda emeği geçen Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay olmak üzere Proje çalışmamıza vakit ayırarak İlimize gelen  The Green Park Hoteller Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Üstündağ’a , Roof 264 Hotels ve My Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüce’ye , Navitas Spa Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ergün’e , Nisan Banket & Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tatar’a , Merter Park Otelcilik Beril Tekstil  Yılmaz Efe Otelcilik Direktörü Adil Ceylan’a ,  Kalyon Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Kalyoncu’ya , Continent Luxury Suites Hotel Sakarya Hasan Mert İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Mert’e , Çaycuma Otel Perla yatırımcısı Sercan Durası’ya Zonguldak TURSAB İl Temsilcisi Vahdettin Velioğlu’na teşekkür ederim." dedi  


 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER