DANIŞMANA KÖPEKLER SALDIRDI..

Danışmanın yolunu mesken tutan köpekler, Danışmana saldırdı.

DANIŞMANA KÖPEKLER SALDIRDI..

Ankara’nın Dikmen semtinde  dün akşam saat:  22.00 sıralarında işten çıkarak evine gitmeye çalışırken, Danışmanın yolunu mesken tutan köpekler, Danışmana saldırdı.

Danışmanın en yakın Polis Merkezine giderek, köpeklerin saldırıda bulunduğu yerin yakınındaki ev sahiplerinden şikayetçi olduğu, şikayetinde, ev sahiplerinin kapıda bulunan bu köpeğe sahip çıkmamasından dolayı sürekli köpeklerin saat: 22.00 sıralarında havlaması ile karşı karşıya kaldığını bu yüzden bu bölgede bulunan ve bu itlere kemik veren mesken sahiplerinden şikayetçi olduğunu belirtti.

Şikâyet üzerine köpeklerin saldırıda bulunduğu yerde köpeklere kemik veren meskenlerdeki oturanların ifadesini almak için karakola davet edilen sakinlerden Özkan beyin verdiği ifadesinde, bu köpekle daha önceleri rahmetli babam da saldırırdılar, babam onlara ara sıra kemik atardı da kapıdan geçenlere havlamazdılar, şu aralar ben fazla bir kemik vermiyorum, bu aralar asıl bu köpeklere kemik verenlerin ise yanda bulunan komşularından, Hamdi ve Metin beyin verdiğini sürekli bu itleri kemik ve taze etle beslediklerini kendisinin suçsuz olduğunu verdiği ifadesinde belirtmiştir.

Güvenlik güçlerinin Hamdi Bey ve Metin beyin ifadelerini almak için her ne kadar uğraş verdilerse de kendilerine ulaşamamış olmalarından dolayı, dosyayı savcılığa sevk ettirmek zorunda kalmışlar, savcılığın kararı ile de Hamdi ve Metin beyin mevcutlu olarak mahkemeye ifade vermek üzere çağrı pusulası yapılmasına karar verildiği öğrenildi.

Gazetemiz olarak ne diyebiliriz ki, Danışmana saldıran köpeklerin bir an önce Emniyet kanalı ile telef edilmelerinin gerekliği ortaya çıkmıştır. Gazetemize yakın bulunan akaryakıt istasyonu önünde bu şekilde bekleyen birkaç köpekte bize havlamaktalar.

Her ne kadar mahallenin muhtarına bu köpekleri telef edilmesi yönünde şikayetlerimizi bildirmiş olsak ta, Muhtar seçimde tekrar göreve gelemeyecek olmanın endişesi ile işini yapmaktansa sürekli üfürükçü hocalarının kapısında muska yazdırmakla meşgul olmakta, böyle komşu böyle muhtar olursa vay memleketin haline , ülke köpekten geçilmez.

Bu yazımıza Köpekseverler  ‘in nasıl bir açıklama yapacağı ise günün konusudur.

Danışmana geçmiş olsun dileklerimizle..

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 07:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 7 yıl Önce

aşı vurun aşı

seymenoğlu
seymenoğlu - 7 yıl Önce

Ya nedir bu danışmanın çektiği bu köpeklerden, Hem zonguldak taki köpekler hem ankara daki köpekler adam bir kurtaramadı bu köpeklerden illallah dedi.Ya bu köpekler sanki bizim buranın köpeğinede benziyor.

Talat OZEN
Talat OZEN - 7 yıl Önce

Ya bırakın şu danışmanın paçasını artık paça tatlı geldi saldırıyosunuz anaö bir deyil baksana 4 tane nasılda yatmışlar oyle pusuya ..

Yasemın kanca
Yasemın kanca - 7 yıl Önce

Hayvan köpeklerden deyıl insan görünümlü köpeklerden Rabbim korusun..

Mustafa Altınöz
Mustafa Altınöz - 7 yıl Önce

Ne saçma bir haber. Danışman danışman diyorsunuz. Bunun bir adı yok mu?

SIRADAKİ HABER