Dava Sancağını En Üst Burçlara Taşıyacağız!..

Dava Sancağını En Üst Burçlara Taşıyacağız!..

Geçtiğimiz hafta yerel basına yansıyan ve AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’a yönelik muhalefet yaptıkları iddia edilen Selim Alan, İsmail Ofluoğlu ve İskerder Acir ortak bir basın açıklaması yaparak, yaptıkları uyarılara rağmen uzun suredir devam eden sıkıntılara işaret eden üçlü bu nedenle yetkili mercilere gerekli konuları ilettiklerine dikkat çekti.
Açıklamanın devamında, “Son bir haftadır yerel basında bizlerle ilgili algı oluşturmak adına yazılan gerçeği yansıtmayan bilgiler olması sebebiyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettik. Tüm uyarılarımıza rağmen uzun süredir devam eden teşkilat içi gelişmelerle ilgili sıkıntılarımızı teşkilat hiyerarşisi ve siyasi etik kurallarına bağlı kalarak gerekli makamlara ilettik. Bunu yaparken hiçbir makam ve mevki talebimiz olmamıştır, olması da mümkün değildir. Tek derdimiz Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yürüyüşte ; hem ilimiz hem de ülkemiz adına hayati önem arz eden 2019 ve 2023 hedeflerine daha emin adımlarla yürümek ve dava adına elde edilebilecek en büyük başarıyı elde etmektir.
Tekrar altını çizerek belirtmek isteriz ki; bu davanın hizmetkarları olarak hiçbir makam ve mevki derdimiz olmadan Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle ‘ DAVA SANCAĞINI İNŞALLAH EN YÜKSEK BURÇLARA TAŞIMAYA ‘ devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.24/12/2017

İSKENDER ACİR
ÖMER SELİM ALAN
İSMAİL OFLUOĞLU

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 15:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ak partili yücel
Ak partili yücel - 6 yıl Önce

Helal olsun uşaklar doğrularınızdan ve ilkelerinizden taviz vermeyin

SIRADAKİ HABER