Dedeler berber istiyor...

Yasak kalktı Zonguldaklı dedeler parklara akın etti - Coranavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar öğlen saatlerinin sıcağına aldırmadan "Vakit Nakittir" dediler. Havaların güzel gitmesini fırsat bilen 65 yaş üstü vatandaşlar park ve sahil kenarlarına akın etti

Dedeler berber istiyor...

Zonguldak'ta Pazar günü 6 saatlik sokağa çıkma serbestliği getitilen 65 yaş üstü vatandaşlar çocuklar gibi şendi. Yeni tip coronavirüs (COVİD-19)'la mücadele kapsamında uzun süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için pazar günü saat 12.00 ile 18.00 arasında sokağa çıkma serbestliği getirilmişti. Zonguldak' ta da 65 yaş üstü vatandaşlar parklar da kimisi gezdi kimisi hızlı tempolu yürüyüş yaptı kimisi banklarda oturarak güneşlendi ve sohbet edip stres attılar keyifli anlar yaşadılar. Kilimli sahil parkında dolaşan 65 yaş ve üstü vatandaşların keyfi görülmeye değerdi. 

BERBERLERİN DE AÇIK OLMASINI TALEP ETTİLER 
65 üstü vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda hiçbir işyerinin açık olmamasının eksiklik olduğunu ifade ederken ayrıca berberlerinde açık olmasını istediler 65 yaş üstü vatandaşlar, "keşke bugün berberlerde açık olsaydı biz şimdi nerede traş olacağız en azından hafta içinde bir gün bize izin verirse berberlerde tıraş olabiliriz Bu konuda yetkililerden izin istiyoruz sokağa çıkmak gezmek yürümek gerçekten güzel ancak hiç alışveriş yapamıyorum marketlerin kapalı olması bir handikap bir eksiklik olarak görüyoruz bizim sokağa çıkmamıza izin veren Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandılar.


 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2020, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER