Demiray: 'Bu okul bundan sonra benim'

Hayriye-Hasan Demiray okulunun protokolü Vali Erdoğan Bektaş'ın katılımı ile imzalandı

Demiray: 'Bu okul bundan sonra benim'

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne Okula isim verilmesi protokolü düzenlenen törenle imzalandı. Kdz. Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu 24 Derslikli ek binasının adına gerçekleştirilen protokol ile Hayriye-Hasan Demiray adı verildi. Gerçekleştirilen imza törenine Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, adının okula verileceği Hasan Demiray ve okul yetkilileri katıldı.

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU: ‘TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Törende konuşan Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, teşekkürlerini dile getirerek şöyle konuştu: “Bizim hayırseverlerimizde en sevindiğimiz nokta okula isimleri verildikten sonra okula sahip çıkmalarıdır. Okulun giderlerine de katkı sağlıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sayın Hasan Demiray bir süre sonra kendisine ait olan dairenin de gelirini de okulumuza bağışlayacak” dedi.

DEMİRAY: ‘OKUL BENİM OKULUM’

Daha sonra konuşan hayırsever Hasan Demiray, ilk olarak köyüne cami yaptırdığını şimdi ise okula katkı sağlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Okulun adına kendi isimlerinin verilecek olmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Demiray: ‘Okul benim okulum” dedi. Yapılan konuşmalarından ardından Vali Erdoğan Bektaş ve Hasan Demiray arasında protokol imzalandı. (Gamze Taşdemir)

Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER