Demirtaş, ‘Ereğli üniversite kenti olmalıdır’

Demirtaş, ‘Ereğli üniversite kenti olmalıdır’

Demirtaş, ‘Ereğli üniversite kenti olmalıdır’

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ereğli’deki eski devlet hastanesi arazisinin Bülent Ecevit Üniversitesi’ne kampüs alanı için tahsis edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Denirtaş konuyla ilgili açıklamasında, Ereğli”nin üniversite ve bilim kenti olması gerektiğini vurgulayarak, bu alanda Türkiye’de örnek gösterilecek bir üniversite kampüsü yapılması için büyük çaba gösterileceğini söyledi. Demirtaş’ın açıklaması şöyle: “Kdz. Ereğli’de,  Ereğli’nin en kıymetli gayrimenkulü  ve doğa harikası olan, eski devlet hastanesinin arazisi,  Bülent Ecevit Üniversitesine kampüs yapılması için tahsis edildi.  Bu tahsiste, bu aşamaya kadar,  Parti, kurum ve kişi ayırımı yapılmaksızın emeği geçen ve destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra güzel Ereğli’mize tüm Türkiye’ye örnek gösterilecek bir üniversite kampüsü yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Bu amaç uğruna mücadele eden ve destek veren her kişiyi ve her kurumu da destekleyeceğiz. KDZ. EREĞLİ BİR “ÜNİVERSİTE VE BİLİM KENTİ”  OLMALIDIR.”
 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER