Demirtaş GMİS'te!

Demirtaş GMİS'te!

Demirtaş GMİS'te!

CHP Zonguldak Milletvekili ve 1inci sıra milletvekili adayı Ünal Demirtaş, Genel Maden İşçileri Sendikasını (GMİS) ziyaret etti.

CHP Zonguldak İl Başkan Vekili Hakkı Güney ve parti üyeleri ile birlikte GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirciyi ziyaret eden milletvekili Demirtaş, TTKnın ayağa kaldırılması ve işçi açıklarının giderilmesi için mücadelelerinin devam edeceğini söyledi. Her zaman maden işçisinin yanında olduklarını ifade eden Demirtaş, Önümüzdeki süreçte de her zaman için Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) ayağa kalkması noktasında, işçi açıklarının giderilmesi noktasında, iş kazalarının önlenmesi noktasında, örgütlü toplum-emekçi yığınlarının milli gelirden daha fazla pay alması noktasında her türlü gayreti göstereceğimi şimdiden burada, sizlerin huzurunda tüm Zonguldaka, tüm Türkiyeye söz verdiğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum dedi.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, Sayın vekilimiz 3 yıllık görev süresi boyunca her zaman bizim yanımızda yer aldı. Bir sorunumuz olduğunda ilk önce koşan arkadaşlarımızdan, vekillerimizden biri oldu. Biz maden işçileri olarak kendilerine başarılar diliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da bizim arkamızda, bizim yanımızda, Zonguldakın yanında olacağını biliyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz. diye konuştu.

 

haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 10:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ereğlii
Ereğlii - 6 yıl Önce

Yolun acık olsun gönlümüz senle başkan ereğli sayesinde 3 cıkaracaz

SIRADAKİ HABER