Demirtürk MHP’yi çok güzel yerlere getirdi

Demirtürk MHP’yi çok güzel yerlere getirdi

Demirtürk MHP’yi çok güzel yerlere getirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve Belediye Başkan adayı Talat Şeker, Fiziksel engelliler dermeği başkanı İsmail Şentürk yönetimi ve üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan FED başkanı İsmail Şentürk ‘Rahman Demirtürk MHP’yi çok güzel yerlere getirdi” dedi. 

Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberinde Ereğli Belediyesi başkan adayı Talat Şeker ve 5. Sıra meclis üyesi adayı Yasin Çiçek ve partililerle birlikte Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Yönetimini ve üyelerini ziyaret etti. 

Ziyarette ilk olarak konuşan Partinin beşinci sıra meclis üyesi adayı, engelli bireylerin kalemi Yasin Çiçek, engellilerin hayatın her alanında yer ve görev alması gerektiğini ifade etti. Çiçek konuşmasında “Bugün ki organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Engelli bireylerin her zaman siyasette olması gerektiğini düşünüyorum. Bunu da şu an için yapabilecek ben varım. Sizlerden destek istiyorum” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise konuşmasında “Bir aile de bir kişinin engelli olması tüm ailenin o engel ile yaşayıp o zorlukları yaşamaları anlamına geliyor. Bizler bu zorlukların bilincindeyiz. Bu zorlukların belediye imkânlarıyla çözümü için Yasin kardeşimizi meclis kadromuza aldık ve hassasiyetimizi ve samimiyetimizi göstermek için 5. Sırayı verdik. İnşallah sizlerin dua ve destekleriniz ile engelsiz bir Ereğli’yi inşa edeceğiz” dedi. 

İsmail Şentürk, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Rahman Demirtürk’ü yıllardan beridir tanıdığını ve MHP’yi çok iyi yerlere getiridğini ifade etti. Şentürk açıklamasında “Rahman Başkanımız benim uzun yıllardır çok sevdiğim bir abim. İlçe Başkanı olduğundan beri MHPyi çok iyi bir konuma getirdi. Biz ona, Belediye Başkan Adayı Talat Şeker’e ve Ekibine güveniyoruz. Yasin kardeşimizin meclis ekibinde olmasından dolayı çok memnunuz. bizim bu şehirde yaşadığımız çok zorluklar var. Otobüslerde ulaşımda çok sıkıntı yaşıyoruz. Hepimiz Ereğli’nin plajıyla deniziyle övünüyoruz ancak hiçbirimiz henüz Ereğli’de denize giremedik. Bunun gibi bir çok sorunumuz var. Talat Şeker’in kataloğundaki Engelliler ile ilgili projelerin hepsi bizlerin ihtiyacı ve yapılırsa daha engelsiz bir Ereğli’ye kavuşabiliriz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkanı Talat Şeker ise yaptığı konuşmasında “Belediye başkanı olmak istediğimden beri engelli vatandaşlarımız için çok projeler düşündüm. Engelliler plajı daha önce Mersinde gördüğüm ve kesinlikle Ereğlide olmalı dediğim bir uygulama. Bunun gibi projelerimiz kataloglarımızda var. Biz sizler için engelsiz bir Ereğli için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yasin kardeşimizde meclis üyemiz olarak Engelsiz bir Ereğli hedefimizde sizlerin sözcüsü olacak” dedi. 

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER