DEVREK DEVLET HASTANESİNDE NELER OLUYOR?

Devrek Devlet Hastanesinden son günlerde yoğun şikâyetler almaya başladık.

DEVREK DEVLET HASTANESİNDE NELER OLUYOR?

Devrek Devlet Hastanesinden son günlerde yoğun şikâyetler almaya başladık. Söylenenlere göre Röntgen çektirmek için hastaneye giden vatandaşlarımızı “cihazlarımız bozuk” ya da “eleman yetersiz” söylemleriyle merkeze gönderiyorlarmış.

Aslında bu işe şaşırmadık… Çok değil daha bu yılın başında 79 yaşındaki yaşlı bir teyzeyi “yatak yok” gerekçesiyle geri çeviren, gene 80 yaşında bir amcayı hastanenin üroloğuyla bir türlü görüştürmeyen hastanedir bu.

Devrekli meşhur Vekilimize, “Devrek Devlet Hastanesinin doktorsuz kaldığı yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmıyor” haberlerini yaptıran da gene aynı hastanedir.

Sonuç olarak bu hastane doktorsuz da kalır, hemşirede olmaz, hastalara randevu da verilmez, cihazlarımız bozuk da derler. Neden? Çünkü bu hastane sahipsiz bir durumda.

Devrekli olmakla ile her yerde övünen meşhur vekilimiz nerde? Ben söyleyeyim nerde olduğunu. Devekuşu gibi kafasını kuma sokmuş. DUYMUYOR, GÖRMÜYOR, BİLMİYOR.

Onun tek bildiği parayla tuttuğu kalemşörlerine yalan yanlış haber yazdırmak. Anca dedikodu yapsın ve çamur atsın.

Devrekli hemşerilerimi buradan uyarıyorum. Yapışın bu vekilin yakasına ve hakkınızı arayın. İnsan gibi yaşamak ve hizmet almak Devreklilerin de hakkı kardeşim deyin. 6 yıldır milletvekilisin. Artık sağa sola çamur atmayı bırak da doğduğun, büyüdüğün, Belediye Başkanlığı yaptığın kente hizmet et biraz deyin.

Yoksa çok geç olacak. Bizden söylemesi…

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER