DİKKAT! YAĞMUR GELİYOR

DİKKAT! YAĞMUR GELİYOR

DİKKAT! YAĞMUR GELİYOR

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, aralarında Zonguldak’ın da bulunduğu çeşitli iller için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile Eskişehir, Zonguldak, Bolu ve Düzce çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; İzmir, Aydın, Manisa, Denizli, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 Kg/m), Muğla çevreleri ile Antalya'nın merkez ve batı ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 Kg/m ve üzeri) olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu, Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına (60-80 km/sa), kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli fırtına (80-100 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ EREĞLİ’DE HAFTALIK HAVA DURUMU

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tahminlerine göre, pazartesi günü Karadeniz Ereğli’de bulutlu bir havanın ardından, Salı günü yağışlar başlayacak. Yağışlar, Çarşamba günü devam ettikten sonra, Perşembe günü sona erecek. Perşembe günü parçalı bulutlu bir gün Karadeniz Ereğli’yi bekliyor. Yağışlar Cuma günü itibarıyla yeniden geri dönecek.

Hava sıcaklığının yağışlı günlerde bir iki derece düşeceği tahmin ediliyor.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER