Dış mihraklara taraf olanda milli duruş yoktur!

Dış mihraklara taraf olanda milli duruş yoktur!

Dış mihraklara taraf olanda milli duruş yoktur!

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, son dönemde yaşanan ‘Dolar’ kurundaki dalgalanmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tosun yaptığı açıklamada, “ABD Başkanı Trump’ın dünyaya yönelik tehditleri her geçen gün artarken ülkemize yönelik ‘Diz çöktürme’ üzerine kurulmuş senaryolarının tutmayacağını buradan belirtmek isterim. Hükümetimizin ilgili kurumları ‘ekonomi savaşı’ uygun şekilde hareket etmekte büyük devlet olma gerekliliklerini her geçen gün daha net bir biçimde göstermektedir” dedi.
“GEREKLİ ADIMLAR ATILIYOR”
Dolar üzerinden yapılan senaryonun tutmayacağını belirten Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “ABD Başkanı Trump’ın dünyaya yönelik tehditleri her geçen gün artarken ülkemize yönelik ‘Diz çöktürme’ üzerine kurulmuş senaryolarının tutmayacağını buradan belirtmek isterim. Hükümetimizin ilgili kurumları ‘ekonomi savaşı’ uygun şekilde hareket etmekte büyük devlet olma gerekliliklerini her geçen gün daha net bir biçimde göstermektedir” dedi.
“SAFLARI SIKLAŞTIRMA GÜNÜ”
En ufak olumsuzlukta dış mihraklardan taraf olan kesime eleştirilerde bulunan Başkan Tosun, “Şanlı bir geçmişi olan bir devlete dolar ve döviz üzerinden operasyon yapılacağına kanmak aklı selim bir düşünce değildir. Bilinmelidir ki Türkiye kabile ülkesi değildir, sömürülecek bir devlet hiç değildir. Bizlere kimse dolar ile diz çöktüremez. Bugün hükümetimiz, başta Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm ekonomist bileşenleriyle birlikte gerekli tüm önlemleri almakta, içerde ve dışarda gerekli tüm cevapları aynı diplomatik deha ile vermektedir. Bundan vatandaşlarımızın şüphesi olmasın. Bugün ülke genelinde en ufak bir olumsuzlukta dış mihraklara taraf olanların milli duruşu yoktur. Gün birlik günü ise saflarımızı daha sıklaştırmamız lazımdır. Taşın altına elimizi de gövdemizi de koymalıyız" dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER