'Dolmuş nakli için bizi topladınız'

CHP'li Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Atınç Kayınova'dan, Başkan Ömer Selim Alan'a eleştiri!

'Dolmuş nakli için bizi topladınız'

Zonguldak Belediye Meclisi Eylül ayı ilk birleşimi Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan başkanlığında yapıldı.
VELİOĞLU İSTİFA ETTİ!
Toplantı, açılış ve yoklama ile başlayan ilk gündem maddesinde bulunan başkanlığın 106 sayılı Türlü İşler Komisyonu’na istifa eden Vahdettin Velioğlu yerine oy birliği ile CHP’li belediye meclis üyesi Osman Bekaroğlu seçildi.

Öte yandan gündemin üçüncü maddesi olan, Zabıta Müdürlüğünün 19.08.2019 tarihli 99 sayılı site dolmuş hattında 67 m 0187 plakaya bağlı hattın %50 hissesinin Sefa Bağçicek adına tescili ve 2009 model Otokar markalı aracın %50 hissesine ruhsat verilmesi talebi hakkındaki yazısı okundu. Yazının okunmasının ardından konuşma yapan CHP Grup sözcüsü Atınç Kayınova, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı eleştirdi.
Eylül ayının ikinci birleşiminin yapılmasına gerek kalmadığını söyleyen Kayınova: “Tatil yapmadık, Zonguldak’ın hizmete ihtiyacı var dediniz ama Vahdettin beyde istifa etmese sadece dolmuş nakli için toplanacağız! Bu tür maddeleri Trafik komisyonuna sevk edin, toplanmamızın anlamı yok. Cuma günü de ikinci birleşimi yapmaya gerek yok” dedi. 
Atınç Kayınova’nın yaptığı konuşmanın ardından, meclisi ara verildi. Verilen aranın ardından dolmuş nakli için verilen önerge oy birliğiyle kabul edilirken, yeni bir gündem maddesi olmamasından dolayı Eylül ayı tek birleşim ile tamamlanmış oldu. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 17:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem Baştürk
Muharrem Baştürk - 5 yıl Önce

Çaydamar karaelmas yolları neden konusulmuyor neden yapılmıyor millet perişan halde. Anlaşılan yanlış karar vermişiz

SIRADAKİ HABER