Dört vekil istedi

Dört vekil istedi

Dört vekil istedi

Çaycuma, Devrek ve Gökçebey’de seçim çalışmalarını yürüten CHP Zonguldak Milletvekili adayı Umut Başoğlu, köy gezilerine de aralıksız devam ediyor.

Köy çalışmalarına ağırlık veren Başoğlu, gittiği her yerde, “Bu topraklarda doğup büyüyen, burada yaşayan ve geleceğini de burada tasarlayan bir kardeşiniz olarak, sizlerin TBMM’deki sesi olmak için, CHP’den aday oldum. Uygulanan yıkım politikalarıyla, Zonguldak büyük göç verdi. İşsizlik arttı, ekonomisi çöktü, nüfusu azaldı. Kent adeta tarumar oldu. Artık yeter. Buna dur demenin zamanı geldi.” diyor.

Köy gezilerinde büyük ilgi gören Başoğlu, Çaycuma’nın Yazıköyü, Emirşah, Sandallar, Güdülü ve Çayır köylerinde yaptığı konuşmada, “Çocuklarımıza ekonomisi çok daha güçlü, kentleşmesi çok daha güzel, yarınlara umutla yönelen bir Zonguldak bırakmak bizlerin elinde. Sizlere güveniyor, desteklerinizle bunu başaracağımıza inanıyorum.

İçinizden biri olarak herkese elimi uzatıyor, kentin makus talihini yenmek için el ele vermeye çağırıyorum. Millet ittifakıyla Zonguldak’ta daha da güçlüyüz. Vatandaşlarımız bize göstermiş olduğu destekten gözlemlediklerimize göre Zonguldak’tan 3 milletvekili garanti gözüyle bakıyoruz. Şimdi 4’üncü vekilliği almak için çalışıyoruz.” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER