DÜĞÜNE HARCAYACAKLARI PARAYI AFRİKA'DA DÜZENLENEN KAMPANYAYA BAĞIŞLADILAR

DÜĞÜNE HARCAYACAKLARI PARAYI AFRİKA'DA DÜZENLENEN KAMPANYAYA BAĞIŞLADILAR

Zonguldak'ta yeni evlenen çift, düğüne harcayacakları parayı  Afrika'da su kuyusu ve Katarakt Ameliyatları için düzenlenen kampanyaya bağışlayarak örnek davranış sergilediler.

Zonguldak'ta  İnsani Yardım Vakfı (İHH) Temsilcisi İlyas Yazıcı'nı kızı Rümeyda Yazıcı, Burak Yaykar ile evlenerek dünya evine girdi.

Rümeyda Yazıcı, Burak Yaykar en mutlu günlerinde Afrika'da susuzlukla ve yoksullukla mücadele insanlar mutlu etmeyi  ihmal etmediler.

Düğün öncesinde ise düğün masraflarını mümkün olabildiğince azaltarak düğün için harcayacakları parayı Afrika'da su kuyusu açılması ve katarakt ameliyatları için düzenlenen kampanyaya bağışladılar.

Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah töreninde genç çifti aileleri ve yakınları ve davetliler yalnız bırakmadı. Okunan Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından genç çiftin nikahı şahitler huzurunda kıyıldı.

Gelin Rümeyda (Yazıcı) Yaykar, "Biz düğün masraflarını  en aza indirerek bütçemizin geri kalanının Afrika su kuyularına ve katarakt emeliyatları için gönderdik. Umuyoruz ki Afrikalı çocuklar temiz su içer ve gözlerinden ameliyat olurlar." dedi.

Damat Burak Yaykar'da, " Onların mutluluğuyla birlikte biz çok daha mutlu olacağız." ifadesini kullandı.

Gelinin babası İHH Zonguldak Temsilcisi İlyas Yazıcı'da,"Kızım ve damadımın aldığı bu karar nedeniyle onlarla gurur duyuyorum. Almış oldukları kara gerçekten sevindirici. Almış oldukları kararla birlikte oradaki ihtiyaç sahiplerine faydası olacak." şeklinde konuştu.

Çebi Grup olarak Burak-Rümeyda Yaykar çiftine mutluluklar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2020, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER