' Eğitilmezseniz, Öğretemezsiniz'

“ Eğitilmezseniz, Öğretemezsiniz”

' Eğitilmezseniz, Öğretemezsiniz'

Zonguldak’ta faaliyet gösteren Özel Fark Sınav Temel Lisesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında okula yeni katılan öğrencilerin velilerine yönelik bir oryantasyon sunumu ve toplantısı yapıldı.

Alaborina restorantda Pazar günü yapılan toplantının ilk bölümünde tanışma amaçlı kahvaltı organizasyonu yapıldı, okul personeli velilere kendilerini tanıttı. Ve birlikte kahvaltı yapıldı.

Toplantının ikinci bölümünde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra okul müdürü H. Vecdi Ilgının oryantasyon sunumu başladı. Okul müdürü bu sunumun amacının okulun işleyişi ve kuralları hakkında velilerin bilgilendirmek tutum ve davranış birlikteliğini gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Sözlerine “ Eğitilmezseniz, Öğretemezsiniz” sloganı ile başlayan okul müdürü günümüzde hayatta başarılı olmak için akademik başarının yeterli olmadığını öğrencilerin duygusal gelişiminde önemli rol oynadığını söyledi. Ayakları üzerinde duran, kendinin ifade edebilen, insanlarla kolay iletişim kurabilen ve teknolojiyi iyi kullanabilen bireylerin akademik başarısı ne olursa olsun daha başarılı olduğunu dile getirdi.  Velilere paniğe kapılmamalarını bu duruma ulaşıldıktan sonra sınav sisteminde yapılacak değişikliklerin öğrencileri etkilemeyeceğini belirtti.

Toplantı 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı ve başarılı olması dilekleriyle sona erdi. Öğrenci velileri toplantıdan çok memnun kaldıklarını dile getirerek okul yönetimine teşekkürlerini ilettiler. (Gündem)

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER