Eksik Olana Ceza Yolda

Eksik Olana Ceza Yolda

Eksik Olana Ceza Yolda

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Zonguldak genelinde erişilebilirlik denetimlerini gerçekleşetirmeye başladıklarını ve bir daha ki denetlemelerde eksikliklerin giderilmemesi halinde cezai işleme başlayacaklarını belirtti.
KARŞILIĞINI ALIYORUZ
Daha önce yapılan çalışmaların karşılığını bu denetimlerde aldıklarına dikkat çeken Başkan Şirin,, Zonguldak Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün talimatı doğrultunda Zonguldakta ki Erişilebilirlik İzleme ve Denetme Komisyonunda TSD Zonguldak Şube Başkanı Olarak şahsım ve TSD Zonguldak Başkan Yardımcısı Meral Demirbaş asil üye olarak komisyonda üç yıldır denetimlerimize devam ediyoruz. Şuanda 2017nin son günlerinde yaptığımız bu çalışmaların semeresini yaptığımız denetimlerde görüyoruz. şeklinde konuştu.
CEZAİ İŞLEME BAŞLAYACAĞIZ
Yapılan denetimler ile eksikliklerin devam ettiğini bu doğrultuda uyarıların yapıldığı aksi taktirde cezai işleme başlayacaklarının altını çizen Hüseyin Şirin, Tabi eksikliklerin olduğu yerlerde var. Büyük ihtimalle 2018 yılında ki denetimlerimizde artık süre vererek eksikliklerin giderilmesini talep ettiğimiz özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında bunun devam etmesi durumda büyük ihtimal ile cezai işleme başlayacağız. Bu çalışmalarımızın karşılığını ise cezai işlemlerin ardından daha net göreceğimize inanıyorum. Ben yine tüm engelliler adına iyi bir yıl ve hatta erişilebilirlikte ki engellerin olmadığı bir sene diliyorum. dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER