"ELEKTRİK VE SU KESİNTİSİNİN ZONGULDAK BELEDİYESİ İLE BİR ALAKASI YOK"

"ELEKTRİK VE SU KESİNTİSİNİN ZONGULDAK BELEDİYESİ İLE BİR ALAKASI YOK"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Elektrik ve su kesintisinin belediye ile bir alakası olmadığını söyledi.

Zonguldak'ta yaşanan elektrik ve su kesintisini değerlendiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan," Ne yazık ki Baraja elektrik ileten enerji nakil hattına bir ağaç devrildi ve bir arıza meydana geldi, Hemen o sıkıntı bir iki saatte çözüldü ancak peşine hatlara 4 ağacın daha devrilmesi sonucu sıkıntı devam etti. Elektrik olmayınca da barajdan su pompalanamıyor. Tabiki çalışmaları takip ediyoruz. Sayın valimiz de konuyu yakından takip ediyor inşallah yakın zamanda çözerler." dedi.

Karla mücadele çalışmalarının 24 saat devam ettiğini belirten Başkan Ömer Selim Alan, karla mücadelede ana arterler ve hastane yollarının açık tutulmasına öncelik verdiklerini söyledi.

Zonguldak kent merkezinde karla mücadele  çalışmalarını denetleyen ve esnafın sorunlarını dinleyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şunları söyledi:

"Karla mücadele çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor ve biz de arkadaşlarımızın mümkün olduğu kadar yanındayız. Sabahın yedisinden beri arkadaşlarımızla beraber sağ olsunlar üç günden beri hazırlıklarını yaptılar ve üç günden beri yoğun bir şekilde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışıyorlar. Personelimizin hepsine şükranlarımı sunuyorum. Tüm arkadaşlarımızın emeğine sağlık.Gerçekten üç günden beri çok yoğun bir çalışma sarf ediyorlar. İnşallah vatandaşlarımız sıkıntı yaşamaz. 
Tabii ana arterlerimizi hastanelerimiz önceliklidir malumunuz; Kadırga yokuşu olsun, müftülük yokuşu olsun, hastane önlerimiz olsun, Kadın doğum hastanemizin yolu olsun mümkün olduğu kadar küreme ve peşine tuzlama çalışmalarını yapıyoruz.Mümkün olduğu kadar da diğer ilçelerle olan bağlantıları mızı köy yollarımızı canım girişlerinde açık tutmaya çalışıyoruz. Hava güzel yağıyor ve uzun zamandan beri kar bekliyorduk. Biz Tabii ki görevimizi en iyi şekilde yapacağız ve vatandaşımız da biraz sabır gösterecek ve ondan sonra da inşallah karın tadını çıkaracak.
Kısaca; Karla mücadele kimimiz ekiplerimiz İş makinelerimiz hazır. Ekiplerimiz 24 saat görev başında.Arkadaşlarımız üç gündür sahada çalışıyorlar. Ana arterler başta olmak üzere hastane yollarınızı açık tutmaya çalışıyoruz. Onun dışında mahallelerdeki ana güzergahlarda temizliyoruz bir sıkıntı olmaması için de gayret gösteriyoruz inşallah da başarırız.

ELEKTRİK VE SU KESİNTİSİNİN ZONGULDAK BELEDİYESİ İLE BİR ALAKASI YOK 

"Elektrik ve su kesintisinin belediye ile bir alakası olmadığını ifade eden Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Aslında bu konu bizimle alakalı değil bu Enerji Sa'nın malum Ağustos ayında zaten 8 saatlik bir kesinti yapmışlardı ve o esnada da suyu verememiştik ki Tabii ki malum elektrik kesintisinden dolayı barajdan suyu pompalayamıyoruz. Ve şebekeye de veremiyoruz.
Ne yazık ki sabah 10'da meydana gelen bir ağaç devrilmesi sonucu hatlarda bir arıza meydana geldi, Hemen o sıkıntı bir iki saatte çözüldü ancak peşine 4 ağacın daha devrilmesi sonucu vatandaşımız mağdur oldu. Sadece Zonguldak merkez'de diye diğer ilçelerimiz bazı köylerimizde olsun halen daha elektrik verilemeyen köylerimiz mevcut. Tabii ki vatan'da şarkılı bir inersem çalışmaları takip ediyoruz.Sayın valimiz de konuyu yakından takip ediyor inşallah yakın zamanda çözerler.
Vatandaşımızın Bu havada elektrik ve susuz kalmasını Tabii ki kimse kabul edemez Bizler de istemiyoruz ama arkadaşlığımızda gereken çalışmayı yapıyorlar. İnşallah en kısa zamanda bu sorun çözülür."

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER