Emekliler, sözlerin tutulmasını istiyor

Emekliler, sözlerin tutulmasını istiyor

Emekliler, sözlerin tutulmasını istiyor

Tüm emekliler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı tebrik etti, TOKİ konusunda verdiği sözleri hatırlattı.
 Başkan Mustafa Sarıoğlu, şunları söyledi.
“ilk olarak seçimlerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın zonguldak belediye başkanımız Dr Ömer Selim alan ve Sayın kozlu belediye başkanı Ali Bektaş ve Sayın kilimli belediye başkanımız Kâmil altın ziyaretlerinde emeklilerle ilgili dinlenme yerleri yapacaklarını TOKİ ile ilgili yardımcı olacaklarını, özellikle Sayın Ali Bektaş kozlu sahilinden emeklilere TOKİ için hem de dinlenme tesisi için yer vereceğini sõzünde bulunmuşlardı. Ayrıca beycuma belediye başkanı sayın Vural kundakçıoğlu’ da emekliler için huzurevi yapacaklarını ve toki yle ile ilgili de gerekli çalışmaların bittiğini söyledi. Ben seçilen tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. kendilerine başarılar diliyorum. kendilerine güveniyoruz. inşallah hayırlı olacaktır diyorum. onun için kendilerine en kısa zamanda ziyarete gideceğiz.

emeklilerimiz merak etmesinler. belediye başkanlarımız sözlerini verdi inşallah hayırlı olacak. Artık sözlerini tutma vaktidir. Kendilerine bu konuda inancımız tamdır. biliyorsunuz zaman su gibi akıp gidiyor ve çabuk gelip geçer. Biz belediye başkanlarına verdikleri sözleri en iyi şekilde ve en kısa zamanda yerine getireceklerine ve çalışmalarını bu yönde yapacaklarına inanıyoruz. 
kendilerine güveniyoruz. ileride mahcup olmamaları için Sayın belediye başkanlarımızın verdikleri sözleri yerine getirmelerini kendilerine bir kez daha hatırlatıyor ve kendilerini tebrik ediyorum. milletimize ve ilimize seçimden tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2019, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER