EMITT 2020 kapılarını açtı

EMITT 2020 kapılarını açtı

EMITT 2020 kapılarını açtı

24. EMİTT 2020 Doğu Akdeniz Turizm Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde başladı.

30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda Türkiye'de ve Yurtdışında bulunan turizm şirketlerinin acenteleri ile iller burada turizm ve kültür alanındaki bilgileri fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtıyor.

Batı Karadeniz Bölgesindeki illerden Zonguldak-Bartın ve Karabük ise burada stant açarak illerinin tarihi, kültürü tanıtılıyor. Zonguldak'tan Valilik, Bülent Ecevit Üniversitesi, Çaycuma Belediyesi, Karadeniz Ereğli Belediyesi ile Devrek Belediyesi Emitt 2020 fuarında stant açtı.

Ayrıca Bartın ve Karabük Belediyesi ise fuar alanında stant açarak bölgesindeki turizm ve kültürel dokusunu gelen ziyaretçilere tanıtıyor.

Fuara Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, İstanbul ilinde faaliyet sürdüren Zonguldak Dernekler Federasyonuna bağlı dernekler ile bu derneklerin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılıyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'da Bartın Belediyesi tarafından açılan stantta gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Fuar sabah saat 11.00'de ilk olarak iştirakçilere açıldı. Saat 14.00 ve saat 16.00'da Zonguldak stantında madenci korosu sahne alacak. Fuar 2 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2020, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER