Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Göz Açtırmıyor

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlının gunlerdir duyurduğu trafik günleri saat 09:45 sularında kent merkezindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için başlattığı Trafik günleri uygulaması kapsamında hatalı park edilen araçlara ceza yazdı.


Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, kentin en işlek yerleri olan Gazipaşa Caddesi, Soğuksu Semti, Uzun Mehmet ve Kadırga Caddesi güzergahlarında trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışma başlattı. Trafik günleri uygulaması adı altında başlatılan denetimlerde hatalı park edilen araçlara ceza yazıldı. Trafiği tehlikeye düşüren araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Uygulamaya İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri de destek verdi. Uygulamanın akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.
Uygulamayı Gazipaşa Caddesi üzerinde denetleyen Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Turanlı, kimseye üzmek istemediklerini belirterek, Bu şehirde derdimiz trafikse, bu şehirde derdimiz bizden kaynaklanıyorsa biz gerektiğinde 63 polisimiz 10 jandarmamızla sahaya ineriz, alana ineriz bu işgallere son veririz. Bu bir terör olmaktan çıksın. Herkesin bildiği etiği çok basit kuralları uygulayarak ana cadde üzerinde park yapmayarak, keyfi davranmayarak eşyalarını gece indirerek bu şehre ve bize katkı sağlasın. Bu bir farkındalık eylemidir. Bu bir toplum destekli projedir. Artık bu şehirde farklı eylemlerimizle herkesi yanımıza almaya, duyarlılık oluşturmaya çalışacağız dedi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 07:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cafer
Cafer - 6 yıl Önce

On numara emniyet mudurume helal olsun tayyip erdogan gibi adam helal olsun

Suat İnam
Suat İnam - 6 yıl Önce

Bu çalışma çok isabetli ve gerekli inşallah devamı gelir ana yol guzargahinda doğal duraklama olamaz bu iyi niyet maselef suvistimal edilir alışveriş bahane değildir herkes 5 dakika dursa o trafik felç olur oluyorda kurallara uyalim

ugurcan6767
ugurcan6767 - 6 yıl Önce

bide japon pazarı ve amele birliginin orayada baksalar keşke

Serkan
Serkan - 6 yıl Önce

Park yasağı doğal duraklamaya izin verilmelidir arabayla durupda birşey alamazsak hem halk hem esnaf mağdur olmazmı

Sinan
Sinan - 6 yıl Önce

On numara bi uygulama.fakat belediye herhalde beğenmez çünki şehir merkezindeki yolların ve köprü üstünün hertarafina ücretli otopark yaptırıyldu.yazik oldu bu herzaman böyle olsun.sehir merkezi nefes aldı.tabi biz şöforlerinde kurallara çok dikkat etmesi ve uygulamaya duyarlı olması lazım

Buti
Buti - 6 yıl Önce

Helal olsun sayın müdürüm böyle devam vatandaş olarak çok memnunuz.Esnafta malzemelerini akşam uygun zamanda alsın toptancılardan..

SIRADAKİ HABER