Emniyetten PUSULA'ya Uyarı

Emniyetten PUSULA’ya Uyarı

Emniyetten PUSULA'ya Uyarı

Pusula İnternet sitesinden akşam saatlerinde yapılan ve son dakika olarak geçen haberde, polis aracının kaza yaptığını ve 1 polisin yaralandığı bilgisi verilmişti. Ancak ‘Yalan haber’ olarak nitelendirilebilecek bu yayının ardından Zonguldak Emniyeti’nden açıklama geldi.
Basın mensuplarına yollanan açıklamada kazaya karışan kişinin TTK işçisi Recai Aksoy olduğu belirtilip kendisine geçmiş olsun dilekleri sunuldu.
Akabinde açıklamaya devam eden Emniyet yetkilileri böylesi zor bir süreçte asker ve polis ailelerini endişelendirecek haberlerden kaçınılmasını ve haberleri yaparken özen gösterilmesini istedi.
Açıklamada, “Zonguldak Emniyet Müdürlüğü olarak son 24 saat içerisinde trafik kazası geçirmiş bir polis memurumuz bulunmamaktadır; var ise de bizce bilinmemektedir. Bilmediğimizi bilmek, bu konuda bilgi sahibi olanları dinlemek isteriz. Polis-Asker aileleri olarak herkesin diken üstünde olduğu zorlu bir zamanda bulunuyoruz. Biraz özen, biraz hassasiyet bekliyoruz lütfen” şeklinde uyarıda bulunuldu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER