Engellilere 'Evde kal' çağrısı...

Engellilere 'Evde kal' çağrısı...

Engellilere 'Evde kal' çağrısı...

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Koronavirüs salgınına karşı engelli vatandaşlara “Evde kal” uyarısında bulundu.

“DEVLET YETKİLİLERİNİN YAPTIĞI AÇIKLAMALARI DİKKATE ALMALIYIZ”

Engelli vatandaşların birçoğunun Koronavirüs riski altında olduğunu hatırlatan Hüseyin Şirin, “engelli camiamızın çoğunluğu riskli kişiler olması nedeniyle evde kalmaları, hem kendileri için hem de tüm vatandaşlarımız açısından büyük önem taşımaktadır” diyen Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Şirin engellilere şu tavsiyelerde bulundu: “ Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi yönetim kurulu olarak, son günlerde bütün dünyayı kasıp kavuran ve ülkemize sirayet eden Koronavirüsü belası başımıza musallat oldu. Bu süreçte devletimiz tarafından gerekli müdahalenin yapıldığını görüyoruz.

Yönetim kurulu olarak engelli camiamızın çoğunluğu riskli kişiler olması nedeniyle evde kalmaları, hem kendileri için hem de tüm vatandaşlarımız açısından büyük önem taşımaktadır. Camiamızın hiç bir bilimsel dayanağı olmayan ve dedikodudan öteye geçmeyen söylemlere ve sosyal medya paylaşımlarına lütfen itibar etmeyelim. Bizler bu konuda devletimize güveniyor sadece devlet yetkililerinin yaptığı açıklamaları dikkate almalıyız. Tüm Engelli camiası ve ulus olarak el birliği ile kurallara uyarak bu günleri Allah'ın izniyle atlatacağız. Lütfen temizliğimize dikkat edelim kurallara uyalım dediğimiz gibi evde kalalım.” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2020, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER