ENGİN, “2019 YILINDA GÜZEL HİZMETLER YAPILDI”

ENGİN, “2019 YILINDA GÜZEL HİZMETLER YAPILDI”

ENGİN, “2019 YILINDA GÜZEL HİZMETLER YAPILDI”

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Enğin, “2019 yılı Ereğli için ve bizim için çok önemli bir yıl olarak geçti ve iyi hizmetleri kavuşturduk” dedi 
Engin yaptığı açıklamada, Ak Parti İl Genel meclis Üyeleri olarak birlik beraberlikle çalışıp, köylerin bir çok sorunu giderdiklerini söyledi.
 2020 yılına huzurlu gireceklerini belirten Engin yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi; 
Ereğli İl Genel Meclis Üyeleri olarak 2019 yılında Ereğli’de biz öncelik olarak köylerimizde Su ve Kanalizasyon alt yapı şebekelerin yenileme çalışmalarına önem verdik. Bunların yanında Sıçak asfaltlarımızı yaptırdık. Bu yıl 80 bin metre kanalizasyon boruları köylerimize dağıttık, Çalışmalar yapılması için de kepçeleri de verildi. Boruların şuana kadar 70 bin metresi düşenmiş vaziyette. Yaklaşık 25 bin metrede su boruları yenilendi. Köylerimizin ihtiyaçlarının çoğunluğunu elimizden geldiği kadar giderdik. Bozuk olan köy yolları düzeltildi. Görevimize başladığımız günden buyana muhtarlarımızın bulundukları taleplerinin yüzde 95’ini hizmet olarak verine getirdik. Yeni yılda hizmetlerimiz köylerimize daha hızlı ve çalışma olabilmesi için araçların bakımı ve yenileme çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bunun olması gerekiyor. Bunun kararı verildi. 2020 yılını daha da iyi değerlendireceğiz. Ereğli’de Ak Partinin 3 İl Genel Meclis Üyesi olarak birlik beraberlik içerisinde çalışıyor ve devam edeceğiz. Bu konunda da Partimizin Başkanı Fatih Çakır’ın yanındayız.  
 

“MAHÇUP ETMEMMEYE ÖNEM VERİYORUZ”
Bizleri bu görevi layik görenleri mahcup etmemeye önem veriyoruz. Halkımıza hizmet sözümüzü en iyi şekilde tutmaya devam edeceğiz. Bu konuda bizlere her zaman destekte bulunan Kaymakamız İsmail Çorumluoğlu’nun İlçe Başkanımız Fatih Çakır’ın ve Bölge Milletvekillerimizin destekleriyle bir çok sorun giderildi. Yine daha azimle güzel hizmetlerimiz olacaktır.”

“KIRSAL ALANLARDA İŞ ALANI AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMAMIZ OLACAK”
Kırsal bölgelerde istihdam sağlamak için projelerinin var olduğunu belirten Engin şunları kaydetti; “2020 yılından itibaren bölgelerde iş adamları yatırım yapmaları için projelerimiz olacak. Örneğin Yalı bölgesi, Çaylıoğlu bölgesi gibi yerlere bayanlara yönelik iş istihdamı olabilmesi için yatırımcıya teşvikler sunacağız.  Köylerimize yakın yerlere Tekstil Fabrikası kurulması gibi iş alanları açılması için çalışmalarını yapacağız.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER