Erdemir Anadolu, İmam Hatip mi oluyor?

Erdemir Anadolu, İmam Hatip mi oluyor?

Erdemir Anadolu, İmam Hatip mi oluyor?

Zonguldak’ın seçkin kurumlarından olan Erdemir Anadolu Lisesi’nin İmam Hatip Lisesi’ne çevrileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 2005-206 yılı eğitim-öğretim yılında açılan Erdemir Anadolu Lisesi’nin açılışını ise dönemin Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Çelik yapmıştı. Erdemir Anadolu Lisesi ayrıca bünyesinde 2012 yılında açtığı 154 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunu barındırıyor.
Okulda eğitim gören öğrenciler okulun ‘İmam hatip lisesi’ formatına getirilmesine karşı çıktıkları öğrenilirken öğretmen ve velilerin bu noktada tepki gösterdikleri belirtiliyor. Diğer taraftan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töreye sorulan iddialar ile ilgili cevabı ise bir hayli ilginç.
Töre iddialara yönelik cevabında, “Erdemir köklü bir lisedir. İmam hatip lisesine çevirme gibi bir düşüncemiz ve çabamız yoktur” cevabını verdi ancak Töre’nin Erdemir Anadolu Lisesi’nin 12 yıllık geçmişi hakkında ‘köklü’ demesi acaba ‘Erdemir’ ile ‘Çelikel Lisesi’ni mi karıştırdı? Sorularını beraberinde getirdi. Töre’nin hangi okul içim “imam hatibe çevirmeyeceğiz” dediği net olmamakla birlikte Erdemir Anadolu Lisesi hakkında ki iddialara yönelik ne cevap vereceği kamuoyunca merak konusu oldu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
sağlamsaZEAL
sağlamsaZEAL - 6 yıl Önce

Kimse net bileği vermeden eylül ayında hayırlı olsun inağzına kaydınız alındı diyecekler ORTADA MAĞDUR OLACAK BİR ÖĞRENCİ TOPLULUĞU VAR HİÇ Mİ DÜŞÜNÜLMÜYOR GELECEĞİMİZ ?

Anonim
Anonim - 6 yıl Önce

Bu şaçmalık ne ya 500 kişinin düzenini bozucaksınız bu şekilde düşünenleri kınıyorum ve derhal gereğinin yapılmasını arz ediyorum

Ahmet
Ahmet - 6 yıl Önce

Bu kadar saçmalık görmedim ne bu her yeri imam-hatip yapma çabası ???

SIRADAKİ HABER