Ereğli'ye 'Milletvekili ofisi' kuruluyor!

Ereğli'ye 'Milletvekili ofisi' kuruluyor!

Ereğli'ye 'Milletvekili ofisi' kuruluyor!

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce milletvekillerinin şehirlerde ofis kuracağı yönünde yaptığı açıklamalarını hatırlatılması üzerine Zonguldak’ta Milletvekillerinin ofis kurmayacağını ancak Ereğli’de ‘Milletvekili Ofisi’ kurulacağını belirtti. Tosun açıklamasında, “Zonguldak’ta bizim parti binamız ve teşkilatımız mevcut. Bir vekilimizin ayrıca kendi işyerinde bir ofisi var. Milletvekili bürosu için Ereğli’de bir düşünce var. Büyük ihtimal Ereğli için o bölge için oraya Milletvekili ofisi kurulacak. Ama Zonguldak için vekillerin kanaatimce böyle bir düşüncesi yok”  dedi.
Daha önce GÜNDEM Gazetesi’ne verdiği röportajda Zonguldak belediye Başkan adayı olabileceği sinyalleri veren Başkan Tosun, öncelikle büyük kongreyi gerçekleştirerek daha sonra yol haritası çizeceklerini belirtti. Başkan Tosun değerlendirmesinde, “Başta söylediğim gibi önümüzde 18 Ağustos’ta büyük kongremiz var. Biz şuan bunun hazırlığını yapıyoruz. Teşkilatlar bazın Ankara’da çalışmalar başladı. İlk işimiz büyük kongremizin yapılması ve parti yönetiminin belirlenmesi. Oradan sonrada yol haritamızı çizeriz demiştik. Hem genel merkez ile görüşmeden böyle bir karar vermek şık olmaz” dedi.
“EREĞLİ’DE OFİS KURULACAK”
Milletvekillerinin Ereğli’de ‘Milletvekili ofisi’ kuracaklarını dile getiren Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Zonguldak’ta bizim parti binamız ve teşkilatımız mevcut. Bir vekilimizin ayrıca kendi işyerinde bir ofisi var. Milletvekili bürosu için Ereğli’de bir düşünce var. Büyük ihtimal Ereğli için o bölge için oraya Milletvekili ofisi kurulacak. Ama Zonguldak için vekillerin kanaatimce böyle bir düşüncesi yok. Burada ofise ihtiyaç yok. Burada çünkü bizim de teşkilatlarımız var. Yeterlidir. Vekillerimiz geldiği zaman vatandaşlarımız onlarla buluşabiliyor. Ereğli için bu olabilir. Biz Ereğli’d ebir ofis açalım diye daha önce düşünmüştük. Onla ilgili bir çalışma var. Bir ofisi üç vekilde kullanabilir. Anladığım kadarıyla zaten tüm vekiller Zonguldak’ta en az 3-4 gün kalacak zaten” dedi.
“YOL HARİTASI ÇİZERİZ”
Zonguldak Belediye Başkan adaylığı hakkında değerlendirmeler yapan Ak Partili Tosun, “Başta söylediğim gibi önümüzde 18 Ağustos’ta büyük kongremiz var. Biz şuan bunun hazırlığını yapıyoruz. Teşkilatlar bazın Ankara’da çalışmalar başladı. İlk işimiz büyük kongremizin yapılması ve parti yönetiminin belirlenmesi. Oradan sonrada yol haritamızı çizeriz demiştik. Hem genel merkez ile görüşmeden böyle bir karar vermek şık olmaz. İlerleyen zamanlarda görüşerek karar vereceğimiz konulardır. Şuan biz il başkanıyız ve belediyemize hizmet ediyoruz. Vatandaşa hizmet etmek için belediye başkanlığı düşünülebilir. İlerleyen süreçte adaylık ile ilgili bir durum olur bunlara bakılır tabi. Genel merkez ile görüşülür. Ona göre karar verilir. Birden bire karar verilecek bir şey değil. İlçelerde vs. belediye başkan adayları var. Bunlar çıkıyor mu? Basın üzerinden mi konuşuluyor bilemem tabi” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER