Eren Enerji'nin şartlı bağışına teşekkür

Eren Enerji'nin şartlı bağışına teşekkür

Eren Enerji'nin şartlı bağışına teşekkür

Zonguldak İl Genel Meclisi'nin bugün gerçekleştirilen ikinci birleşiminde Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından, Çatalağzı Çok Programlı Lisesi onarımında kullanılmak üzere 30 Bin TL ödeneğin bağış olarak kullanılması kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, açılış ve yoklama ile başladı ve ardından bir önceki oturuma ait tutanak özeti okunarak oylandı. 
Mecliste, İdarenin T.C. Ziraat Bankası Zonguldak Şubesindeki hesabına, Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından, Çatalağzı Çok Programlı Lisesi onarımında kullanılmak üzere gönderilen 30 Bin TL ödeneğin, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesinin (g) fıkrası gereğince şartlı bağış olarak kabul edilmesi konusu  görüşüldü.
Kilimli İl Genel meclisi üyesi Sebahattin Gülay konuyla ilgili yaptığı konuşmada, Eren Enerji'ye yaptığı bağış nedeniyle teşekkür etti. Yapılan oylamada 30.000 liranın şartlı bağış olarak kabul edilip ödeneğin Kilimli köyü hizmet birliğine aktarılması kararlaştırıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER