Erol Çivici: "Her zaman hizmete hazırım"

Erol Çivici: "Her zaman hizmete hazırım"

Erol Çivici: "Her zaman hizmete hazırım"

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Erol Çivici, Aday olarak Halil Posbıyık'ın açıklanmasının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Aday Adaylığı sürecinde kendisinden desteğini esirgemeyenlere teşekkür eden Çivici, CHP'ye ve Ereğli'ye hizmet etmeye her zaman hazır olduğunu ifade etti.

Çivici'nin açıklaması şöyle:

“İlk defa 30 Ağustos tarihinde doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğimi yediğim bu topraklara hizmet edebilmek için Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylığımı açıklamıştım.

Fakat Partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayını Sn. Halil Posbıyık olarak belirlemiştir. Kendisine, Partimize, Karadeniz Ereğli’mize hayırlı olsun.

Aday Adaylığı açıklamamda belirttiğim üzere Partime ve Karadeniz Ereğli’me her zaman hizmete hazırım.

Bilinmesini isterim ki bu güne kadar kendimi tanıtmak adına yapmış olduğum çalışmalarda, halkın içinde ve CHP Genel Merkezinde hiç kimseyle, diğer aday adaylarını karalayan bilgi belge paylaşmadım, kötü beyanda bulunmadım. Siyaseti de, iş hayatımda olduğu gibi tertemiz dürüstçe yaptım. Bundan sonra da böyle yapacağım.

Yaşamış olduğum aday adaylığı sürecinde muhabbetle ellerimi sıkan, sevgiyle sarılan, gözlerime sen bizim ümidimizsin diye bakan, desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime, sayfalarında ve gönüllerinde bana yer veren gazeteci dostlarıma, çalışma arkadaşlarıma ve partililerime çok teşekkür ederim.

Erol Çivici, Karadeniz Ereğli’nin bir evladı olarak bundan sonra da, hem siyasi birey olarak, hem de Ereğli ve ülke ekonomisine katkı sunan faaliyetleri ile hizmet etmeye devam edecektir.

Dünyanın en güzel, en muhteşem yerlerinden Karadeniz Ereğli’miz için, Allah’tan her şeyin en güzelini, en hayırlısını ve en iyisini istiyorum.

Sevgili hemşehrilerime sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER