EROL ŞAHİN CANLAR İLE BULUŞTU….

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol ‘Canlar’  ile bir araya geldi. Alevi vatandaşların yoğun ilgi ile karşıladığı Erol Şahin, Ereğli Belediyesi’nin 31 Mart seçimlerinden sonra Alevi vatandaşlara da kapısının açık olacağını söyledi.

EROL ŞAHİN CANLAR İLE BULUŞTU….

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Erol Şahin Erdemir caddesinde bulunan, genellikle Gümeli, Karakavuz ve Akköy gibi bölgelerde yaşayan vatandaşların bulunduğu kahvehanelerde Canlar ile bir araya geldi.

Belediye Meclisi Üyesi Adayı Halil Bozkurt ile birlikte canları ziyaret eden Erol Şahin, Kdz. Ereğli Belediyesinde bin 200’ü aşkın personelin bulunduğunu ancak bunların arasında sadece 8 tane alevi vatandaşın olduğunu belirterek, “Bu kardeşinizi 31 Mart günü belediye başkanı seçerseniz size söz veriyorum Ereğli Belediyesinde Alevi vatandaşlara pozitif ayrımcılık yapılacaktır. Bizim dönemimizde Kdz. Ereğli’de herkes birinci sınıf vatandaş olacaktır. Herkes eşit olacaktır” dedi.

Ereğli’de hayata geçireceği projeleri ayrıntılı bir şekilde anlatan Erol Şahin, kendisinin İlçe Başkanlığı yaptığı dönemlerde Cem Evi’ne Özel İdare’den destek çıkardığını hatırlatarak, “Ben özgürlükten yana bir kardeşinizim. Her siyasi görüşe, her düşünceye saygı duyarım. Bu seçimlerin Ereğli için özel bir durumu var. Başımıza devlet kuşu kondu ve Cumhurbaşkanımızın Ereğli’ye olan ilgi ve alakasını hepiniz görüyor ve izliyorsunuz. Bu nedenle bu yerel seçimlerde siyasi düşüncelerimizi bir tarafa bırakalım ve Ereğli için oyumuzu kullanalım. Bu memlekette 20 yıl belediye başkanlığı yapmış olanlar ne verdiler?

Bundan sonra da verecekleri bir şey yok.                  

Bizim gençliğimiz de, enerjimiz de yerinde. Onların bu Ereğli’ye verip te bizim veremeyeceğimiz hiç bir şey yok. Ama bizim verip de onların veremeyeceği çok şey var. Bizim arkamızda hükümetin gücü var. Her şeyden önemlisi de kendisinin Ereğli Milletvekili olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanımızın gücü var” şeklinde konuştu.

Alevi vatandaşların büyük bir alkışla desteklediği Erol Şahin, “Canlarım. Bugün buradan aldığım pozitif enerji ile çok ama çok mutlu oldum. Verdiğiniz ve vereceğiniz destek için şimdiden size teşekkür ediyorum. Söz veriyorum belediye başkanı olduktan sonra da buraya gelip çayınızı kahvenizi içeceğim. Sorunları birlikte tartışarak, birlikte karar vererek çözeceğiz. Hepiniz benim canımsınız” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER