Erol Şahin doktorları unutmadı.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçedeki resmi ve özel hastaneleri ziyaret ederek başta doktorlar olmak üzere tüm sağlıkçıların bayramlarını kutladı…

Erol Şahin doktorları unutmadı.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını aralıksız ve artan bir performans ile sürdürüyor.

Erol Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bugün ilçedeki tüm resmi ve özel hastaneleri ziyaret etti.

Sabah ilk olarak ziyaretlerine Ereğli Devlet hastanesi ile başlayan Erol Şahin, eşi Feyzan Şahin ile birlikte hastanede görev yapan tüm doktor ve sağlık personeline çiçek verip bu özel günlerini kutladılar.

Yanında Belediye Başkanı aday adayları, mevcut Belediye Meclisi Üyeleri ve meclis üyesi adayları ile partisinin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte resmi ve özel hastanelere ziyarette bulunan Şahin yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Ereğli Devlet Hastanesinden sonra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini, ardından da Özel Echomar Hastanesini ziyaret eden Şahin, hastanelerde bekleyen hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulunup sorunlarını dinledi.

Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in daha sonra Özel Anadolu Hastanesine gerçekleştirdiği ziyareti sırasında AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’de kendisine eşlik etti.

Programının yoğunluğu nedeniyle diğer ziyaretlere katılamayan Türkmen, Şahin ile birlikte burada hastane doktorları ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Erol Şahin daha sonra ilçede faaliyet gösteren Duygu Sağlık Polikliniği ile Yalçınkaya Tıp Merkezini de ziyaret ederek personelin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Şahin ziyaret ettiği tüm kuruluşlarda personeli Pazar günü gerçekleştirilecek olan Halk Konserine ve 19 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti.

ÜNALLAR METAL PERSONELİ İLE BULUŞMA

Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin bugün Ünallar Metal’i de ziyaret edip personel ile bir araya geldi.

Ünallar Metal personeli ile sohbet eden Şahin, Kdz. Ereğli’de hayata geçirmeyi planladığı ekonomik, sosyal ve kültürel projelerini ayrıntılı bir şekilde anlatarak destek istedi.

Şahin, 19 Mart Salı günü Ereğli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da en iyi şekilde karşılanması gerektiğinin altını çizerek tüm personeli mitinge davet etti.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER