EROL ŞAHİN: “EREĞLİ’Yİ GERMEYİN”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Elmatepe Mahallesinde girmedik kapı bırakmadı. Şahin bir vatandaşın termik santral ile ilgili sorusuna sert yanıt verdi.

EROL ŞAHİN: “EREĞLİ’Yİ GERMEYİN”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin ve ekibi kamuoyundan aldıkları pozitif enerji karşısında seçim çalışmalarını olağanüstü bir gayret ve performans ile sürdürüyorlar.

Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin ve ekibi bugün sabah Öğretmen Evinde düzenlenen basın toplantısından sonra Elmatepe Mahallesi’ne giderek saha çalışmalarını sürdürdüler.

Elmatepe’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak gönüllere dokunan Erol Şahin, çocukları da unutmadı ve çocuklara çikolata dağıttı.

Mahalle sakinlerinin hemen hemen tamamının evlerine kadar giden Erol Şahin, vatahndaşların sorunlarını dinledi ve sorularını yanıtladı.

ŞAHİN’DEN TERMİK SANTRAL İDDİASINA BÜYÜK TEPKİ

Elmatepe’de bir vatandaşın, CHP adayının Ereğli’ye termik santral kurulacağı iddialarının doğru olup olmadığı sorusuna yanıt veren Erol Şahin, gündemde asla böyle bir şey olmadığını ve bu iddiaların geçmişte olduğu gibi yine polemik ve kaos yaratmak amacıyla ortaya atıldığını söyledi.

Kandilli Alacaağzı Ocaklarının ihalesinin Erdemir tarafından alındığını, Erdemir’in de böyle bir projesinin bulunmadığını vurgulayan Şahin, geçmişte HEMA’nın Kireçlik’e termik santral kurmayı düşündüğünü ancak bunun önüne geçilmesi amacı ile Kireçlik bölgesinin AK Parti tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi’ne tahsisinin yapılarak projeye engel olunduğunu hatırlatıp şöyle dedi: “Sanırım kendilerinin böyle bir plan ve projeleri var ki toplumu alıştırmak için gündeme getiriyorlar. Ereğli halkı şuna emin olsun ki, ben sağ olduğum sürece bu bölgeye kimse termik santral yapamaz.

Bunu ortaya atan Halil beye şunu sormak lazım; Türkiye’nin değişik bölgelerinde termik santral projeleri olan bir firmanın yöneticileri ile İstanbul’da buluştun mu? Buluştuysan bu görüşmenin amacı neydi? Lütfen dürüst olun, hedef saptırıp  yalan yanlış bilgiler ile Ereğli’yi kaosa sürüklemekten vazgeç artık. Yaşını başını almış insanlara kaos yaratmak yakışmıyor”

KAOSDAN NEMALANIYOR

Halil Posbıyık’ın yeniden termik santrali yalanlarını ortaya atarak kaos yaratmaya çalıştığının altını çizen Erol Şahin, kendisinin 20 yıl boyunca kaostan nemalandığını belirterek, “Bizim dönemimizde kaos, korku ve baskı olmayacak. Ereğli halkının gönlü rahat olsun. Bu kardeşiniz burada, Allah izin verirse 5 yıl sonra da size hesap verebilecek durumdayım. 5 yıl boyunca da istediğiniz zaman istediğiniz saatte halkın makamı olan başkanlık makamına gelip hesap sorabilirsiniz” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
67
67 - 5 yıl Önce

Bu üilkede ileri demokrasi olduğu için korku, kaos hiçbir zaman uygulanamaz

SIRADAKİ HABER